2777
2789
عنوان

فاصله سنی بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 60 پست
عزیززززم ی ساله خیلی زوده دختر منم دو سال و نیمشه از الان دارم فکر سال بعدشو میکنم میگم سه سال و نی ...

دختر من 3 سال و یک ماهشه تازگی خیلی میگه مامان ی نی نی بیار من باهاش بازی کنم. خیلی تنهاست همش بهونه میگیره با فامیلم زیاد رفتو آمد نداریم وقتی بچه های فامیلو میبینه به زور ازشون جدا میشه و گریه میکنه. منو همسرم تو فکریم امسال اقدام کنیم واسه دومی 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
دخترداییم فاصله سنی بین دودختزش ۷ ساله میگه هیج جوره باهم نساختن ونمیسازن تا الان که کوچیکه ۹ سالشه& ...

عه چ جالب من فکر میکردم بچه اول هرچی بزرگتر باشه بیشتر کوچیکترو درک میکنه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فاصله بین دوتا پسرام 7ساله که باهم همش درحال جنگ هستن خونه رو تبدیل میدون جنگ کردن از بس که سرشون دادمیزنم والله گلو دردگرفتم

آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…
بستگی داره که رفت و امدتون با خانواده چقدر باشه  اگه هر روز مهمونی میرین و خلاصه همیشه یه برنا ...

من ک خب بخاطر سن کم خودم حوصله زیادی براش دارم و کل تایمم باهاش میگذره ک احساس تنهایی نکنه

ولی از نظر رفت و امدی ما رفت و امد زیادی با کسی نداریم معمولا با من و پدرش تنهاس

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
دقیقا مخصوصا وقتی دختر باشه حس میکنم دخترا خیلی بیشتر تو تنهاییاشون نیاز ب ی همدم مثل خواهر و یا ب ...

منم بخاطر همین مسئله میخوام بچه دومو با فاصله دو سه سال بیارم،بااینکه تو شهر غریبم و میدونم خیلی سخت میشه،اما میخوام زودتر پرونده بچه دومو ببندم تمومش کنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
عه چ جالب من فکر میکردم بچه اول هرچی بزرگتر باشه بیشتر کوچیکترو درک میکنه

نه من بین اقوام دیدم ی خانومی میگفت دخترم بزرگ بشه که دومی رو آوردم درک کنه. اولی 7 سالش شد دومی رو آورد هردو هم دخترن ولی اصلا با هم. نمیسازن بزرگه الان دنبال سکوت و آرامشه کوچیکه شلوغی و سر و صدا دوست داره همش دعوا میکنن. 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
واقعا میگم نمیدونم شاید اینطور باشه.. ولی خوب منم احساس تنهایی رو داشتم الان که هیچی ولی گاهی دو ...

من با بردارم یک سال و نیم اختلاف سنی داریم و کلی تو سر و کله هم کوبیدیم تا بزرگ شدیم ی خواهرم دارم ک سه سال ازم بزرگتره

الان ک ازدواج کردم خیلی بیشتر برادرمو درک میکنم و حمایتش میکنم تا خواهرم

ب نظرم بچه ها تا وقتی خونه پدرشونن باهم نمیسازن معمولا هرکی ک میره سر زندگیش تازه قدر همو میدونن میشن بزرگترین حامی همدیگه

برای ما ک اینجور بود

ترجيح من اينه بچم اونقدري بزرگ شده باشه كه روابط و احساسات رو درك كنه بعد به بفكر دومي باشم چون برا ...

منم اختلاف سنی بالارو دوست دارم

اما اطرافیانم ک چندین بچه دارن میگن ما تجربه کردیم و فاصله سنی زیاد سختتره و کلا منو دو دل کردن خیلی ب این موضوع فکر میکنم

شرایط اقتصادی من هیچوقت اجازه نمیدادبفکر بچه دوم باشم .زمانی تصمیم گرفتم دوباره باردارشم که پسرم ۶سا ...

پس از فاصله سنی زیاد راضی نیستین

به نظر من فاصله سنی کمتر بهتره. دو سه سال . ولی دوسال واسه پدر مادر سخت میشه . من سه سال رو دوست دار ...

دختر من الان دو سال و نیمه س

و گاهی واقعا حس میکنم از تنهاییش کلافه شده و بازی با منو باباش براش تکراری شده

بچه های من دقیقا 4 سال فاصله دارن خیلی خوبه فاصلشون، دو تا دختر دارم با هم خیلی خوبن هوای همو دارن.& ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله همیشه همینقدر خوب پیش برن

داداشم الان ۹ سالشه من ۱۸  هم‌من رومخ اونم هم اون رو مخ من  تقصیر هیچکدوممونم نیست اقتضا ...

واقعا درک کردم حرفتو 

دختر من 3 سال و یک ماهشه تازگی خیلی میگه مامان ی نی نی بیار من باهاش بازی کنم. خیلی تنهاست همش بهونه ...

ب امید خدا

دختر منم عمش چهارمین بچشو اورده همشونم دخترن😍

ازونروز مدام میگه مامان ی نی نی بیار آجی باشه سر همون بیشتر رفتم تو فکر

فاصله بین دوتا پسرام 7ساله که باهم همش درحال جنگ هستن خونه رو تبدیل میدون جنگ کردن از بس که سرشون دا ...

اخی😄

ولی خب خواهرزاده های منم جفتشون پسرن با اختلاف دو سال و نیم مداااام در حال جنگن