2777
2789
عنوان

فاصله سنی بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 60 پست
😂ببین من با برادرم فاصله سنیمون ۸/۹ سال هست اصلا با هم جور نیستیم ای کاش سنمون نزدیک تر بود این ...

جدی؟

خواهر و برادر ک کلا باهم راه نمیان😅

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
پسرم سه سال وچهارماهشه خودم حاملم پنج ماهمه ازنظرخودم فاصله سنیشون خوبه

ب نظرت بچه های پشت هم نگهداریشون سخته؟

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ خواهر و برادر ک کلا باهم راه نمیان😅

واقعا میگم

نمیدونم شاید اینطور باشه..

ولی خوب منم احساس تنهایی رو داشتم

الان که هیچی

ولی گاهی دوست داشتم

مثلا مینشستم با یکی درد و دل میکردم ولی کسی رو نداشتم

واقعا خيلي سخته در اين مورد تصميم گرفتن من ك فعلا ب هيچ عنوان قصدشو ندارم دخترم يك سالشه پدرمودرآورد ...

عزیززززم ی ساله خیلی زوده

دختر منم دو سال و نیمشه از الان دارم فکر سال بعدشو میکنم میگم سه سال و نیم باشه اوکیه یا بازم زوده

اختلاف سنی بستگی به بچه داره  یکی هست مثلا با اختلاف سنی دوسال مشکلی نداره خیلی هم راضیه  ...

منم نظرم رو دوتا بچس دخترمم خیلی مهربونه و از همین الان خیلی چیزارو درک میکنه

ولی خب فاصله سنیشون خیلی فکرمو درگیر کرده

کلا حساسم سر بچه اولمم همین بودم همش میگفتم الان وقتشه یا زوده میتونم خوب بزرگش کنم یا نمیتونم

ترجيح من اينه بچم اونقدري بزرگ شده باشه كه روابط و احساسات رو درك كنه بعد به بفكر دومي باشم

چون براي خودم و بچم راحتتره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فاصله سنی کم خوبه به نظر من ..من پسرام باهم ۳ سال فرقشونه 

بزرگ کردنشون سخت نبود؟

شرایط اقتصادی من هیچوقت اجازه نمیدادبفکر بچه دوم باشم .زمانی تصمیم گرفتم دوباره باردارشم که پسرم ۶سالونیمه بودتقریبا..اگرشرایط مالیم روبراه بود نمیزاشتم بیشتراز۳یا۴سال فاصله باشه

هر کسی نظر خودش رو داره

بعضی ها با اینکه فاصله سنی زیادی دارن خیلی با هم خوبن

بعضی ها هم نه

ولی خب نظر خودم اینه فاصله سنی کمتر باشه هم دیگر رو بیشتر درک میکنن و با هم بیشتر جورن

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     

داداشم الان ۹ سالشه من ۱۸ 

هم‌من رومخ اونم هم اون رو مخ من 

تقصیر هیچکدوممونم نیست اقتضای سن منه که ارامش بخوام و سن اونم هیجانو میطلبه 

واقعا سخته اگر نمیخوای تک فرزند باشه فاصله بیشتر ۴ و ۵ سمه