2777
2789
عنوان

فاصله سنی بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 60 پست
منم بخاطر همین مسئله میخوام بچه دومو با فاصله دو سه سال بیارم،بااینکه تو شهر غریبم و میدونم خیلی سخت ...

خوبه ک تصمیمتو گرفتی

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
نه من بین اقوام دیدم ی خانومی میگفت دخترم بزرگ بشه که دومی رو آوردم درک کنه. اولی 7 سالش شد دومی رو ...

اره اینم درسته

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من برادرم ده سال ازم بزرگتره و خواهرم 16 سال

بنظرم اختلاف سنی هرچی کمتر باشه بهتره

الان شاید به ظاهر ما با هم خوب باشیم

ولی من اصلااا باهاشون راحت نیستم، انگار کلا خواهر برادر نداشته باشم. تنها همدمم دوستامن، که اونام هرگز نمیتونن به اندازه کافی درکم کنن واسه همین اکثر چیزامو به اونام نمیگم، با خودم حرف میزنم و این خیلی سخته! 

دهه هشتادیتون ،مراعاتمو بکنین من بچه‌م  
خداروشکر عزیزم ان شاالله همیشه همینقدر خوب پیش برن

ممنون، به نطرم یه جور بچه بیار که تو بچگی با هم همبازی باشن، چون شاید تو بزرگی شون اصلا تو دو تا شهر دور بودن و سال تا سال همو ندیدن حداقل تو بچگی به درد هم بخورن

من برادرم ده سال ازم بزرگتره و خواهرم 16 سال بنظرم اختلاف سنی هرچی کمتر باشه بهتره الان شاید به ظا ...

اره خیلی زیاده فاصله های سنیتون😕

ممنون، به نطرم یه جور بچه بیار که تو بچگی با هم همبازی باشن، چون شاید تو بزرگی شون اصلا تو دو تا شهر ...

پس چیزی ک فهمیدم تقریبا الان زوده یک سال دیگه شاید بهترین سنش باشه تا اونموقع منم برنامه ریزیارو برای بچه دوم میکنم

نمیدونم هم جنس هم باشیم نزدیک ۱۰ سال اختلاف سنی خوب معلومه علایق و رک کردنا مثل هم نیست..

من یکی از دوستام با خواهر ۱۷ سال با برادر ۱۵ سال اختلاف سنی داره 

با خواهرش خیلی جوره و اصلا اختلاف سنی به چشم نمیاد 

ولی به همون اندازه با برادرش غریبه 

واسه همون گفتم

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
منم نظرم رو دوتا بچس دخترمم خیلی مهربونه و از همین الان خیلی چیزارو درک میکنه ولی خب فاصله سنیشون خ ...

اگه خودشم میخواد کا توی یکی دوسال اینده اقدام کنین

اگه نظری نداره هم همون یکی دوسال اینده 

اگه نمیخواد صبر کنین تا نظرش عوض بشه یا حداقل بی تفاوت باشه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
من ک خب بخاطر سن کم خودم حوصله زیادی براش دارم و کل تایمم باهاش میگذره ک احساس تنهایی نکنه ولی از ن ...

پس حتما به فکرش باشین 😄❤

اها دوست داشتم برادرم ازم بزرگ تر بود حس میکنم بهتره

اره برادر بزرگتر واسه یه دختر خیلی بهتره 

ولی بازم از تنهایی بهتره 

امیدوارم همیشه شاد باشین کنار هم ❤

ب امید خدا دختر منم عمش چهارمین بچشو اورده همشونم دخترن😍 ازونروز مدام میگه مامان ی نی نی بیار آجی ...

آخی عزیزم طفلیا تنها خیلی اذیت میشن. دختر منم وقتی میبینه بچه های دیگه خواهر یا برادر دارن بیشتر ناراحت میشه. مخصوصا اینکه این دو سال بخاطر کرونا میترسیدم جایی ببرمش و همش تو خونه بود الانم خودش به زبون اومده. اونروز خودش میگه خدایا ی نی نی به ما بده. دلم کباب شد واسش☹️

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️