2777
2789
عنوان

گودی بغل ران

| مشاهده متن کامل بحث + 7373 بازدید | 105 پست
من هرلباسی بپوشم مشخصه مگر اینکه گشاد باشه 

برا من فقط تو لباسای خیلی‌ تنگ مشخصه بزار یه عکس بدم بهت :)

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخت و کمی فرورفته، الان که دوست عزیزمون گفتن تازه به ذهنم رسید که منم همچین ویژگی ای دارم و مشکلی با ...

چقدر خوب🥺❤️

من خیلی ازش بدم میاد بااینکه کلی رقاص و مدل معروف دیدم که مثل مان ولی ....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

عزیزم اگر بودی پیامم ریپلی کن عکس بزارم

واقعا؟ ی مدت ورزش میکردم مخصوص همین گودی حس کردم بهتر شده ولی دیگه الان خیلی وقته ولش کردم

فرمش بهتر میشه اما انتظار معجزه نداشته باشه همه یه ذره گودی دارند عزیزم.   منتهی بزای بعضیا زیادتره

😎💚🐬
وای دقیقا،لعنت به این گوی کنارران،گندمیزنه به هیکل ادم تاکمرمث ساعت شنی ازکمربه پایینم که دیگه هیچی ...

😐😐دقیقااا من اندامم خوبه کلا هیچ چربی ندارم این گودی بغل ران وقتی شلوار تنگ میپوشم اینقدددد بد میشهههههههه اصلا شلوار تنگ بهم نمیاد 😒😒😒از تزریق چربیم میترسم🤭🤭امپوللللللل😐😐😐

سرگروه گروه  آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙