2777
2789
عنوان

دوباره نه....😭😭😭💔

1514 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها خواهشن راهنمایم کنین فک کنین خواهر خودتونم.حالم بد۸ سال ب پاش نشستم بخاطرش خیلی خفت کشیدم پارسال نامزد بودیم ب بدبختی بهم رسیدیم چند نفر ب نامردی بمن تهمت زشت زدن و جدا شدیم کسیم از طرف من نرفت باش حرف بزنه و پادرمیونی کنه تا کلا خراب شد تو اون مدت کارم فقد زجرو اه بود ولی امید داشتم برمیگرده و شاید چندماه یک بار باش حرف میزدم اونم حرف خاصی نبود جز گله.الان از مهر باهاش حرف میزنم و رابطه داریم خیلیییم باهم خوب بودیم خیلی زیاد هیچ بحثی نداشتیم تا اینک خانوادش گفتن سنت رفته بالا ازدواج کن اسم چندتا دختر گفتن گف نمیخوام تا گفتن پس برو برا نامزد خودت گف بهم نمیدنش دیگ ک بقیه گفتن ما کمک میکنیم حرف میزنیم حلش میکنیم ک گف باشه 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

اومد و حرف زدن تو خونمون غوغا ب پا شد همه میگفتن ن بابام میگف ن میگف ابدا و اصلا منم فقد گریه میکردمو میلرزیدم نمیخواسم از دستش بدم دیونشم عاشقشم جونم برا نفساش درمیره دلم میخواد فقد بشینم نگاش کنم دلم میخواد براش اشپزی کنم کنارش باشم باش برم سفر ازرو حسرت پر وجودمه .خلاصه هرروز خدا بامن بحث و دعوا بود اونم میگف اروم میشن عمومم زنگ میزد و میگف درستش میکنه  تا اینک مادرم باش حرف زد و گف واقعا دخترم میخوای نیای باز بری گف ن میخوامش بخدا و کلی حرف زدن.ولی مادرم بکسی نگف باش صحبت کرده خالم صبش گف منم باید بش زنگ بزنم و بابام گف پس بش بگو باید خونه بخر و ب اسم دخترم بزنه نصفشو .خالمم زنگ میزنه و بعد اولش خوب بودن و گفت بله میخوامش و این چیزا تا خالم بحث های دیگ و فامیلی پیش میکشه و دعواشون میشه از اون روز این اقا بامن چپ کرد وهرچی جون کندم ارومش کنم انگار ن انگار

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش بیچارها کلی دارن تلاش میکنن و داداش بمن گف اروم باش من ارومش میکنم. ولی اصلا اروم نمیشه  اما این بین پدرمو جای دید و باهاش حرف زد 

من خانوادم اروم کردم قرار بیان خاستگاری و تغریبا همه چی حله اما خودش پیام داد ک خودت برو بگو من دوسش ندارم زشته من باز کنار بکشم خودت بگو نمیخوامش 

باش حرف زدم فک کردم اروم شده چون گفته بودم نمیتونم درس بخونم گف بخون دیونه نشو

بعد ۲ روز امروز باز اومدم باش حرف بزنم گفتم زنگ بزنم گف نزن

گفتم چرا برگشته گفته مگ قرار نبود ب خانوادت بگی منو نمیخوای

من چیکار کنم الان من نمیتونم من همه دنیامه هرچی باش جرف میزنم اروم نمیشه چیکار کنم 

میگ انگار طلسم شدم ک هربار میام سمتت اینجوری سرد میشم .تو خدا بگین چیکار کنم ب عموش بگم باش حرف بزنه ؟؟؟یا خودم برم حضوری دم شرکتی ک کار میکنه؟؟؟؟

به نظرم یه مدت مثلاً یک ماهی صبر کن فرصت بهش بده فکر کنه پیغام بده به خانواده ش که بزارید هر دوتامون یه مدت کم فکر کنیم بعد از این که فضا کاملا آروم شد اون موقع شاید هم تو هم نامزدت تونستید تصمیم خوبی بگیرید 

خانوادش بیچارها کلی دارن تلاش میکنن و داداش بمن گف اروم باش من ارومش میکنم. ولی اصلا اروم نمیشه &nbs ...

هیچ کاری نکن سعی کن خودتو آروم کنی زنگم زد پیامم داد اصلا جواب نده بگو اگه خاستگارمی با خانوادم حرف بزن اگه نیستی بکش کنار اون میدونه خیلی دوسش داری واس همون پر پر زدنت دلشو زده باید یکم خودتو نگه داریو بهش نشون ندی میمیری واسش اگه مال هم باشین بهم میرسین