2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر درماه کم شده با لیمو اب گرم

سه کیلو

در کنارش باید رژیم هم داشته باشی

اما برای پوست معجزه میکنه

کلا کبد رو پاکسازی میکنه

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 

دوست عزیز اول ازهمه مزاجتون رو درس کنین سبک زندگی تغذیه و خواب و ورزش...من برعوگکس شما میخاستم وزن اضاف کنم انقدداروخوردم معدم داغون شد تااینک فهمیدم باید مزاجمو درس کنم الانم دارم داروی سودابرمیخورم....

اره من مصرف کردم درکنارش پیاده روی هم کنی عاااااالیه 

ولی ببین لیموت حتما باید تازه باشه ابلیمو نریز ک هم طعمش افتضااااح میشه هم جالب نیس 

نصف لیمو با ی قاشق پودر قهوه اسیاب شده با اب داغ 

هر صب باید بخوری بعد صبونه من میخوردم 

بعدش حتما مسواک بزن دندونات رنگ نگیره 

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
اره من مصرف کردم درکنارش پیاده روی هم کنی عاااااالیه  ولی ببین لیموت حتما باید تازه باشه ابلیم ...

تو یک ماه چند کیلو کم کردی درکنار پیاده روی؟ من تو موکا دم میکنم 

تو یک ماه چند کیلو کم کردی درکنار پیاده روی؟ من تو موکا دم میکنم 

فک کنم دو دونیم کیلو بود 

ولی خب بخاطر لیموه یکم ضعیف میشی قرصای تقویتی هم بخور 

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم