2777
2789
اولین باره یه همچین چیزی میشنوم... نمیدونم.. شاید منظورش اینه وقتی قانون جذبو شروع کنی..مبه مرور ز ...

اره دقیقا همین‌چون‌من توی دوره جذب هستم  میخواستم همینو بدونم 

ولی من هنوز هیچ ‌نشونه ای ندیدم

چجوریه؟

باید احساس کنی داریش.................همین........کائنات به احساس سریع جواب میده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه واسم‌توضیح‌بدی عزیزم‌ یعنی‌میش یه نفر رو جذب کنی

باید حس کنی باهاشی.........حس مثبت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

صبور باش..اولین قدم اعتماد داشتن ب این قانونه

اعتماد دارم الان روز ۱۸دوره هستم فقط یکبار قبل از شروع دوره دیدمش  ولی بعد اون هیچ نشونه ای ندیدم حتی منو از بلاک در نیاورده

احساس میکنم دارمش ولی گاهی دلم‌میگیره هنوزم‌بحاطر نبودش گریه میکنم

نه دیگه کاملا مثبت................

آره میدونم  احساسم‌هنوز منفی هست میشه دورمو بعد ۲۱روز دوباره شروع‌کنم

آره میشه