2777
2789
عنوان

یه پسره اینو بتون بگه...

1560 بازدید | 161 پست

چی جوابشو میدین عاشقش باشین

کپیشو میزارم

گفته:

بخدا دوستدارم بخاطره همین میگم من ن خونه اعی دارم ن چیزی خودت بهتر درجریانی از ۱۷ سالگی جون کندم اما به هیچ جایی نرسیدم.هنوز سره خطم یادته ۱۸ سالم بود تا ساعت ۳ شب مغازه میموندم از خستگی بیهوش میشدم اما چیشد هنوز همونم..

بخدا من میخام خوشبختت کنم نمیخام ببرمت زیره یه خوکه ۴۰ متری مستاحری ک حسرت بکشی

تو باید خوشبخت شی با من موندت فقط فرصتارو ازت میگیره فقط داری پاسوزم میشی

برو توروخدا برو نذار بیشتر عذاب وجدان داشته باشم

جواب چی میدین؟؟

و اینکه با شناختو شرایط حرفاش عین حقیقته هرچی میدوعه همونه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابش رو نمیدم

یعنی چی؟؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

به نظر من عاشق اگه عاشق باشه راضی نیست معشوقش با کسی غیر از خودش بره

عاشق تو عشق خودخواهه

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

من باشم اگر مطمئن باشم دوسم داره و بهونه نیست و دوسش هم داشته باشم باهاش میمونم خودمم کار میکنم و پا به پای هم ادامه می‌دهیم و می‌سازیم زندگی رو 

بودن تو قصری که دلت جای دیگه باشه ارزش نداره

ولی تحمل ها هم متفاوته آدم ها متفاوتن 

من کلا بساز هستم و عشق برام مهم تره شاید یکی نتونه بسازه

بستگی به خودت داره

نمیدونم چی بگم لعنت که خیلی از عشقا سر همین نداری سرانجامی نداشت

من میخام بمونم تو رابطه میدونم سخته اما میخام کمکش کنم بشع

فقط موندم چی جوابشو بدم

بم میگه برو  چی بگم دلگرمی باشه

بگو من کنارتم توام اگر بخای میتونیم کنار هم زندگیمونو بسازیم همه که یه ش به عرش نرسیدن ولی باشه اصراری نیس لابد خودت نمیخای

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
کس که عاشقته بهت نمیگه برو

مطمعنم عاشفمه

به نظرم از زندگیت کلا حذفش کن بنده خدا خیلی منطقی حرفشو گفته و خب واقعا نباید خودتو بدبخت کنی با کسی که هرچی میدوعه سرجای اولشه. انشالله اونم در آینده پیشرفت میکنه اما قسمت تو جای دیگه و با آدم دیگه اس

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :')