دوباره_زندگی مدیر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 عنوان بی بی چک، سر در گمم🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 121 پست سلام خوبین؟ بچه ها من ۲۲ سیکلم، ۳ روز دیگه موعدمه امروز اتفاقی دوتا بی بی چک گذاشتم به خاطر حالتهایی که داشتم یکیش مثبت شد یکیش منفی دیشب هم سیتریزین خورده بودم به خاطر حساسیتم حالا شما ببینید از تجربتون بگید عکسش تو پست بعد 1401/03/04 | 10:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 اره متوجه شدم...ببین من سه تا مارک استفاده کردم ببینم باردارم یا نه... ۲تاش منفی بود یکیش مثبت&nbs ... خدا از دهنت بشنوه خیلی دلم میخواد باردار باشم یه دختر دارم برای دومی اقدام بودم دیگه هرچه پیش آید خوش آید پس باید کم کمش یه ۵ یا ۶ روزی صبر کنم
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 خدا از دهنت بشنوه خیلی دلم میخواد باردار باشم یه دختر دارم برای دومی اقدام بودم ... ایشالا بارداری عزیزدلم 😘 «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 پس یهو دیگه میزارم برای همون روز جمعه یا شنبه اگه پریود نشدم دوباره تست میکنم منم پریودم جمعس باهمیم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 تو هم اقدامی؟ اره ماه اول اقداممه «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 برای اولی؟ اره اگه خدا بخاد «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 اره اگه خدا بخاد انشالله که با همین اولین اقدام باردار شی بارداری راحت و بی دردسر و بی درد و استرس من چون خودم سر دخترم ۲ سال و یک ماه اقدام بودم، دوبار سقط داشتم، و تو بارداریمم ۹ ماه آمپول زدم واسه همه این دعا رو میکنم انشالله قابل باشم و دعام در حقت مستجاب بشه
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 فداتشم عزیزدلم ایشالا توام همین ماه خبر بارداریتو بهمون میدی «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
مهدیه24 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12141 واییییی مائده مبارکه این مثبته کاملامایده خودت چند سالته؟ نازگل جونی چند وقتشه؟ قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰ وزن فعلی77/300. هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱ هدف سوم۶۹ هدف چهارم ۶۵ هدف پنجم ۶۲
مهدیه24 عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12141 هنوز پری نیومده😭😭مایده من همیشه پری میشدم تو شیردهی برای همین حالا که نشدم پیگیرش شدم. قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰ وزن فعلی77/300. هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱ هدف سوم۶۹ هدف چهارم ۶۵ هدف پنجم ۶۲
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 واییییی مائده مبارکه این مثبته کاملا مایده خودت چند سالته؟ نازگل جونی چند وقتشه؟ مهدیه جون خوندی شرایطمو؟ قشنگ گیجگیجم چرا دوتا بی بی چک دیگه ام کلا منفی شد این انقدر واضح مثبت شد؟ مگه میشه؟؟؟ اگه سیتریزین خوردن باعث میشه تست مثبت شه چرا اون دوتا نشدن؟ اصلا خیلی شرایط بدی دارم من خودم ۳۱ سالمه نازگل ۲ سال و ۸ ماه تقریبا
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 هنوز پری نیومده😭😭 مایده من همیشه پری میشدم تو شیردهی برای همین حالا که نشدم پیگیرش شدم. خب باز بی بی چک زدی؟ پررنگ تر از قبلیا شد؟
دوباره_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 29290 این نواری ها شنیدم برای تشخیص تخمک گذاریه نه عزیزم رو بسته اش نوشته تست بارداری