اینجا چون دور از فامیل و آشنا و ایناست میان میگن خیلیهاشون البته دروغه ها باور نکنید
تو که میشناسی منو روانیم🎶 تو بیا منو ببر عاشق تبانیم🎶از دست دادم تورو دیوونه شدم دیگه عصبانیم🎶 یهو چیشد دلت زده شد 🎶اونی که میمرد واست بده شد.❤Biliyor musun❤Böyle gülmezdim senden önce❤Böyle doğmazdı güneşBitirece❤tüm derdi kederimi bir bakışın❤Böyle atmazdı yürek❤Ah bir de dokunsan❤Yangınlar az gelecekAnlattım yokluğunu bilmem ki kaç geceye❤Hoşgeldin yazıma kışıma❤Kıyamamtek ❤damla gözyaşına❤Ölürüm sana bir şey olsa❤Ömrümden ömür gidecek.هر کس بخاطر ظلمی که بهت کرده، مستحق مجازاته!اگه ببخشیش، اونو ازحقش محروم کردی...🙃. خانندگی دوس دارم😢 ی دختریم ک عاشق رقص و موزیکه💟💟همیشه عشق باشد همیشه برکت باشگاه پرواز۶۵۰😍🌹شبکه دو🌹😍 من یک دختر ترکم😍یک دهه ۸۰ایم😎بردی دل از باور من❣ ای ترک غارتگر من ❣جانم بر لب من ❣ای دلبر دیوانه ی من❣https://harfeto.timefriend.net/16532135615792
معمولا بلاگرا خوشی هاشون رو به نمایش میذارن ولی اینجا چون همدیگه رو نمی شناسیم خیلی ها از دغدغه ها و مشکلاتشون راحت صحبت می کند و البته خیلیها هم حقیقت نداره و فقط برای جلب ترحم و دلسوزیه
چون تو نی نی سایت ناشناسن واقعیتارو میگن اما اینستا نمایشیه مشخصه باید خودشونو موجه نشون بدن
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
چرا میشه.بلاگرا هرروز نهایت یکی دوساعت از زندگیشونو به نمایش میزارن.اون دوساعت هم قسمتای خوبشه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند