اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤🩹
اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤🩹
اگه فکر میکنی سگ یک حیوون نجسه،اگه موافق کودک همسری هستی،اگه به دختر خانم های مجرد میگی ترشیده،اگه به خانم های شاغل میگی فرسوده و به خانم های خانه دار میگی بیکار،اگه فکر میکنی پسر زاییدن یعنی شاخ فیل شکستن اگه مهریه ی بالا رو نشونه افتخار میدونی، اگه آدم مخالف عقیدت رو کافر میدونی و هزاران اگه دیگه لطفا نه ریپلای کن نه تو تاپیکم شرکت کن،بوس😊 »»»۱۷۶ زندگی💔 یادمون نمیره 😏 «««