سلام خانوما ماخونمون یکی از شهرهای خوزستانه اینجا هواهم خیلی گرمه ،کولرمون هم پنجره ای هیجده هزاره میخاستیم یکی بخریم ولی گفتن اونجا هوا خوبه حالامایه ماه دیگه قراره بیایم قم زندگی کنیم ان شاءالله ،راسته که میگن اونجا خنکه نیاز به کولر نیست؟؟یاهم خیلی کم کولر استفاده میکنن خواهش میکنم جواب بدین برام خیلی مهمه
من ساکن قم نیستم ولی زیاد میریم به اقوام سر میزنیم
قم کویری هست زمستان خشک و بسیار سرد و تابستان های بی نهایت گرم،حالا از خوزستان میای براتون قابل تحمل هست ولی نه بدون کولر
خواهم رفت،اگرچه دیر،اگرچه دور،وصله های روی بالم را دوباره خواهم دوخت و بال خواهم زد،انقدر که بانوی سروها را حتی از دور ببینم و روی ماهش را حتی دیر،ببوسم
محبوب من!من با شما حرفهایی دارم که با کلمات نمیشود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ دربارهی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمهی سادات( عمهمعصومهسلامالله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرقشدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهجالبلاغه و کتب فلسفی باشد نیکوتر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفهاش بر زمین نیز علاقهی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگهای افتاده میخواند؛ نگاهم را از شما بر نمیدارم. که اکنون،زینت زمین شدهاید.خدای مهربان افتادهها! میشود من هم با برگها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیهی ۵۹ سورهی انعام گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آنگاه تو اولین وطنی هستیکه ساکنش را ترک میکند!سعید_انصاریان لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍکه ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانندو هرکس را به اندازه وسع خَریدَش رنج می دهند..!
این را میدانیم که توی هر صنفی آدم خوب و بد هست. در سالهای دور روایتهای زیادی از کتک زدن بچهها در مدرسه دیدهایم و شنیدهایم، توی این سالها بارها و بارها از زیرمیزی گرفتن برخی پزشکها، بیاخلاقی برخی پرستارها، کمفروشی برخی کارخانهدارها، رشوهگیری برخی قاضیها و... شنیدهایم. اما هیچ کدام را مطلقا سیاه نمیبینیم . هنوز هم پزشکها، پرستارها، قاضیها و معلمها محترم هستند و انصاف ما تشخیص میدهد که باید برای عدهای واژه استثنا را استفاده کرد. اما، توی صنف طلاب همه به پای هم میسوزند. اگر بنزین گران شود، روغن نایاب و جوجههای یک روزه را در دارقوزآباد زنده زنده دفن کنند... طلبه باید به ده نفر پاسخ بگوید. چرا؟صرفا چون رییسجمهور هملباس اوست؟
خیلی ناامید شدم 😢 عزیزم راسته که میگن که اونجا خونه های که اجاره میدن خودشون کولر دارن چون تو شهرما ...
بله اکثرا اینجوریه
محبوب من!من با شما حرفهایی دارم که با کلمات نمیشود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ دربارهی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمهی سادات( عمهمعصومهسلامالله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرقشدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهجالبلاغه و کتب فلسفی باشد نیکوتر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفهاش بر زمین نیز علاقهی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگهای افتاده میخواند؛ نگاهم را از شما بر نمیدارم. که اکنون،زینت زمین شدهاید.خدای مهربان افتادهها! میشود من هم با برگها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیهی ۵۹ سورهی انعام گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آنگاه تو اولین وطنی هستیکه ساکنش را ترک میکند!سعید_انصاریان لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍکه ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانندو هرکس را به اندازه وسع خَریدَش رنج می دهند..!