چاکررررم سلام😂✋🏻خدا شاهده وقتی این کاربری رو زدم هیچ وقت فکر نمیکردم همه ریپم بزنن سلام فرمانده🥺😂❤️🩹خدا خیر بده سازنده اون اهنگو😂یه سودی واسه من داشت😁✌🏻طبق گفته ی دوستان، بارزترین ویژگیم پررو بودنمه😎😂 دو متر قدمه📏، سه متر زبون😛👩🏻🦯
خونوادم به یه شادی بزرگ نیاز دارن میشه دعام کنین بتونم شادشون کنم و بعد این همه غم بتونم یه لبخند رو لبشون بیارم🙃💙........ بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
باشه دوتا هم خودم اضافه می کنم من میگم خیلی عصبی ای تو برو تو قرار اول دستشو گاز بگیر 😂😂
باوا گاز ک از رو محبته میزنم ی جاییش🙄 فرار میکنم😂😂💔
خونوادم به یه شادی بزرگ نیاز دارن میشه دعام کنین بتونم شادشون کنم و بعد این همه غم بتونم یه لبخند رو لبشون بیارم🙃💙........ بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
من ک بچه خوبی بودم اصن نمیدونم تغلبو با کدوم ق یا غ مینویسن🤧🥺😂😂
مثبت و همچنان هستم یبار دیدم از از بچه ها روی کل دستاش تا اون بالا تقلب نوشته معلم زبانمونم فوق العاده تقلب گیرش عالیه همونجا رو دید بعدش دختره رو برد با اسکاج زبرا تقلبارو شست بعد فرستادش سر جلسه دختره ب شکر خوردن افتاده بود
بعضی اوقاتم خودتو بزن ب اون راه...فدای سرت ک نشد...خانوم دکتر آیندتونم قدرمو بدونین😌