2733
2734
عنوان

لیوان آب داخل آون توستر؟؟؟؟؟؟

872 بازدید | 35 پست

بچه ها سلام

میگن اگه میخوای خمیر پیتزا خشک نشه لیوان آب داخل اون توستر بزار.

کجا بزاریمش کنار ظرف پیتزا؟؟ 

بعد اینکه لیوان نمیشکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

لیوان چینی باید باشه؟ 

دانشجوی ارشد حسابداری علامه طباطبایی تهران 

تو اون توستر 

ظرف اب فلزی بذار 

نکنه چینی بشکنه


البته فک کنم اگ ظرف مخصوص باشه نمیشکنه 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿
تو اون توستر  ظرف اب فلزی بذار  نکنه چینی بشکنه البته فک کنم اگ ظرف مخصوص باشه نمیشک ...

ظرف فلزی؟ کجا بزارم ظرف رو کنار ظرف پیتزا طبقه بالا پایین😬😬 

دانشجوی ارشد حسابداری علامه طباطبایی تهران 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی از یه لیوان یا کاسه روی یا استیل استفاده کنی،


برای خمیر پیتزا آماده میخوای یا خودت میخوای خمیر درست کنی؟

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
2728
میتونی از یه لیوان یا کاسه روی یا استیل استفاده کنی، برای خمیر پیتزا آماده میخوای یا خودت میخوای ...

نه آماده

خودم هیچ وقت خمیرو درست نکردم خیلی حساسم درست درنیاد وابره

دانشجوی ارشد حسابداری علامه طباطبایی تهران 

سلام گلم هم میتونی کنار ظرف پیتزا بذاری هم قسمت پایین توستر

فقط یه ظرف نشکن باشه

مثلا یه لیوان فرانسوی یا یه کاسه ی نشکن

فقط یادم نیست که باید اب رو داغ ریخت داخل لیوان یا اب شیر

میتونید وقتی مرحله ی اخر رو پیتزاتون پنیرریختید کمی اب هم روش اسپری کنید

پنیر بهتر کش میاد

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سلام گلم هم میتونی کنار ظرف پیتزا بذاری هم قسمت پایین توستر فقط یه ظرف نشکن باشه مثلا یه لیوان فرا ...


علیک سلام عزیزم 

یه سایت خونم نوشته بودن لیوان رو بزار تو یخچال سرد باشه بهتره نمیدونم منظورش خود لیوان بود یا لیوان آب!! 

مرسی عزیزم😘😘😘💗💗💗💗

دانشجوی ارشد حسابداری علامه طباطبایی تهران 
ظرف فلزی؟ کجا بزارم ظرف رو کنار ظرف پیتزا طبقه بالا پایین😬😬  


یا بذارروی سینی کنار پیتزاها 

یا رو کف تستر از پایین بین المنتا 

نذاری رو المنتا 

اینم بگم من کلی بااون پیتزا پختم اصن اب نذاشتم نیاز نبود 

موقع پیتزا درست کردن قبل از هرکاری یه قاشق چایخوری اب اسپری کن روی نون پیتزا 

یه قاشقم اخر کار روی مواد ک ریختی (بااسپری)

اینطوری هم پنیرت کش میاد هم پیتزات نرم میشه

زیادم نذار بمونع 

چون حرارت بالاس میسوززه


به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿
2738
نه آماده خودم هیچ وقت خمیرو درست نکردم خیلی حساسم درست درنیاد وابره

یه کوچولو خودت میتونی درست کنی، ممکنه پیشت از آماده هم بهتر بشه،

اگه موادشو داشته باشی، امتحانش ضرری ندارد🙂

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
یه کوچولو خودت میتونی درست کنی، ممکنه پیشت از آماده هم بهتر بشه، اگه موادشو داشته باشی، امتحانش ضرر ...

یه نانوایی داریم سر خیابونمون خیلی خوب خمیر پیتزا درست میکنه واسه همین تو این مورد تنبل شدم

ولی راست میگی باید امتحانش کنم😘💗❤️

دانشجوی ارشد حسابداری علامه طباطبایی تهران 
یه نانوایی داریم سر خیابونمون خیلی خوب خمیر پیتزا درست میکنه واسه همین تو این مورد تنبل شدم ولی راس ...

نوش جون

موفق باشی 🌼

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
یا بذارروی سینی کنار پیتزاها  یا رو کف تستر از پایین بین المنتا  نذاری رو المنتا  ...

درسته عزیزم

اولین بار درست کردم نونش خشک شد چون نونش خوب نبود از این بسته اماده ها گرفتم هم کوچیکن هم باریک

تصمیم گرفتم از نانوایی سرخیابونمون بگیرم خوب درست میکنه خمیرش رو


میدونی حرارت چقدر باید باشه و چند دقیقه؟

من ۴۰ دقیقه حرارت ۲۰۰ المنت پایین گذاشتمش و ۵ دقیقه المنت بالا

😬😬😬 تقریبا نیمه سوخت شد

دانشجوی ارشد حسابداری علامه طباطبایی تهران 
یه نانوایی داریم سر خیابونمون خیلی خوب خمیر پیتزا درست میکنه واسه همین تو این مورد تنبل شدم ولی راس ...


فقط اگه خواستی خودت یه روز درست کنی،

چند نکته رو رعایت کن،

خمیر مایه رو قبلی که بریزی رو آرد، توی یه لیوان آمادش کن بعد به آردت اضافش کن، تا از سالم بودنش مطمئن بشی.

خمیر رو حتما خوب ورز بده،

استراحت اول رو که به خمیرت دادی، بعد که پفش رو گرفتی و کف ظرف مورد نظرت بازش کردی، حتما دوباره به خمیرت استراحت دوم رو بده،

و اینکه اگه به جز خمیر مایه به آردت یکم بکینگ پودر هم بزنی خمیر خشک نمیشه، بشه هم کمتره

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
درسته عزیزم اولین بار درست کردم نونش خشک شد چون نونش خوب نبود از این بسته اماده ها گرفتم هم کوچیکن ...

وای چخبره ۴۰دقیقه 

نه عزیزم زیادگذاشتی 

من پنج دقیقه المنت پایین 

ده دقیقه المنت بالا میذاشتم 

بعد درجه شم میزدم اخر نمیدونم چندبود 

اون چون المنته حرارتش خیلی بالاس  

دقیقا نون پیتزا صنعتیا خیلی بدن

افرین هم میتونی اینکارو کنی هم

 نون پیتزارو از نان فانتزیا تهیه کنی 

نون پیتزا دارن خیلی سبک و خوشمزس 

بسته چهارتاییش ۲۰تومن شده





به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز