صبر نکن تعلیق بشم تا آنلاین بشی . همین حالا حرفت رو بگو. اینجوری بیشتر باورکردنیه. دوست خوب من، یه لطفی بکن. "منو تگ نکن" من اینجا میام برای گذراندن وقتم و گاهی کلافه میشم که وقتم رو صرف حل کردن مشکلات عادی و ساده دختران نوجوان کنم. باور کن این مشکلات رو با یه گوگل هم میتونی خیلی خوب حل کنی. اهل چالش هم نیستم. نظر خاصی هم راجع به هیچی ندارم. چیزی رو بلد باشم خودم میام تاپیک. ممنونم
برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘هُوَ رَبّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم