2777
2789

یکسالی هست ریزش مو دارم ،جدیدا خیلی شدید شده ،گفتن بچتو از شیر بگیری خوب میشه ،گرفتم ،فرقی نکرد،گفتن موهات بلنده ریزشش به چشمت میاد ،موهای تا باسنمو پسرونه کوتاه کردم 😭کف سرم پیدا شده هر وقت میرم حموم انقدر میریزه میشینم گریه میکنم ،دکتر رفتم ۶ هفته آمپول عضلانی زدم ، انواع قرص ها رو امتحان کردم هیچی جواب نداد ،فقط یبار مزوتراپی کردم دوماه خوب بود دوباره شروع شد،حس میکنم مزو فقط مو رو وابسته میکنه و تا آخر عمر باید ادامه بدم ،واسه همین دیگه نزدم ،کسی تاحالا مزو کرده خوب خوب شده باشه؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Hairtamin بخور گیر نمیاد اصلا تو ایران باید از انلاین شاپ سفارش بدی خیلیی خیلی تاثیر داره ...سعی کن اصلشو گیر بیاری و مصرف کنی قیمتش بالاست ولی تا همین الانشم خیلی هزینه کردیو جواب نگرفتی حداقل ی جا درسته هزینه کن و نتیجه ام بگیر😉

قرص زینک و هیرویت بخور روغن رزماری «  اصل  » بزن

دوساله انواع ،زینک، بیوتین، اهن ،هیرویت،مولتی ویتامین، یعنی چیزی نمونده من نخورده باشم

ببین فقط کرچک بزن یعنی عالیه یکی کرچک که حتما بخر یکی هم ارگان اصل

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

مال منم همینه.. از وقتی سینوفارم زدم اینجوری شدم

زینک و ویتامینم تاثیر نداره

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...لینک تاپیک چالش ناشناس جدید من
قرص هیرویت خوردی؟باید اینارو ۳ ماه بخوری تا اثر بذاره

اره خوردم نمیدونم اصلا چه مرگمه ،موهام بلند پرپشت ،،الان کوتاه کچل😭 همین الان تازه گریه کردم

Hairtamin بخور گیر نمیاد اصلا تو ایران باید از انلاین شاپ سفارش بدی خیلیی خیلی تاثیر داره ...سعی کن ...

خیلی قرص خوردم خیلی ،نا امیدم از قرص

ببین این شامپو ها هم نزن مخصوصا کلیر افتضاح یه شامپو تخم مرغی بخر بابا من به شدت موهاش می‌ریخت از وقتی روغن کرچک زد و دیگه سرش رو با شامپو تخم مرغی شست دیگه موهاش نمیریزه

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
ببین فقط کرچک بزن یعنی عالیه یکی کرچک که حتما بخر یکی هم ارگان اصل

چیزای خونگی یمدت استفاده کردم تاثیر نداشت تازه اونا هم میچسبید به موهام بدتر کنده میشد اعصابم خورد میشد

ببین این شامپو ها هم نزن مخصوصا کلیر افتضاح یه شامپو تخم مرغی بخر بابا من به شدت موهاش می‌ریخت از وق ...

الان جدیدا رفتم شامپو ضد ریزش خریدم ولی فک نمیکنم اثری بزاره