2777
2789
عنوان

واقعا چراااااا؟

141 بازدید | 5 پست

چرا تو اردیبهشت یا لک بینی دارم یا سیکل قاعدگی بهم میخوره؟؟؟؟ طی چند سال همش لک بینی داشتم یا زمان پریود تغییر میکرد حالا امسال تو یه ماه ۲ بار شدم یه بار ۵ اردیبهشت یه بارم امروز 

تازه لک بینی شروع شده و هنوز نشدم اما درد دارم و معلومه پریوده؟ چرا اینجوری میشم به فصل بهار ربط داره؟

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

اره معمولا میگن فصل بهار ربط داره ب این مسایل

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...
اره معمولا میگن فصل بهار ربط داره ب این مسایل

اعصابمو به هم ریخته آخه چرا مگه بهار چی داره؟

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعصابمو به هم ریخته آخه چرا مگه بهار چی داره؟

نمیذونم چی داره ولی مربوطه

اقا وجدانن رضا کرمی تارا شکرخورد غلط کرد این اهنگو خوند(گَردِ کی دِری لج کِید اخه مگه دشمنِدِم،شرمنده چَن ساله چیدَه مِ هنوز عاشقِدِم)پسران سرزمین کرمانشاه  از رضابکشین بیرون..هرجامیرم دوپس دوپس شرمنده هر شو مَسم  فکر کنم پسران کرمانشاهی از دم شکست عشقی خوردن...       خب خب رضا ب کنار...یکم بگم از یاسین ک اهنگش قفلی همیشگیمه...(ساقی اِمشُو اَرَیمِ مشروب فیک بِرشِن،توام حالِم خِراو بِکی بوِیدَم تامرز کشتن،نیکوتین خونِم اِمشو ها بانِ هزار مَگَر ای سنگینه ای دردیله بوِیدَ خوار...)..روزگار داره غمگین ترین اهنگشو برام مینوازه..من همون دختریم ک تو تمام زندگیش نقش فیک بازی کرد..زندگی ک همه براش تصمیم گرفتنو من فقط گفتم ..(چشم)کاش میشد درتمام طول زندگیم فقط یکروزشو خودم باشم:)از غیرواقعی بودن خودم خسته شدم..یدختر درونگرایی ک فقط تو رویاهاش واقعیه وبا کسی میتونه صمیمی بشه...