2777
2789

من سفید گذاشتم ولی رنگی جینگول بگیر 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سفیدکه زود زرد میشه

یآدم نیست مال چندسال پیشه

ولی فکر کنم به مرحله زرد شدن نمی‌رسید زود پاره میشد

من یه بسته خریدم دیگه خودم عوض میکردم 

شما باید دکترت تعویض کنه یا نه چطوریه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
یآدم نیست مال چندسال پیشه ولی فکر کنم به مرحله زرد شدن نمی‌رسید زود پاره میشد من یه بسته خریدم دیگ ...

نه دیگه اونایی که روی براکتاست رومیگم نمیشه خودت عوض کنی 

قنادخونگی🍰

من کله غازی گذاشتم خوب بود اخه رنگ روشنم زود زرد میشه

من از سبز بدم میومد اصلا خیلی کثیف نشون میده بقیه رنگا خوبه الان دیگه دو ساله اصلا کش نمیزاره برا من دلم تنگ شده برا اون کشا 😂🤕

نه دیگه اونایی که روی براکتاست رومیگم نمیشه خودت عوض کنی 

چرا دیگه همونا برای من دو تا بود دیگه خودم عوً میکردم زود پاره میشه