2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید 🌸

179 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ببخشید چجوری یه تاپیک رو توی یه تاپیک دیگه به اشتراک میذارید؟منظورم اینه چجوری لینکشو می‌گیرید.من اومدم از اون بالا کپی کنم یه لینک ۱۰ خطی شد ولی بقیه یه لینکای کوتاه میدن..اونا چجوریه؟

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸

عه اینجا میگم😁 ببین گلم من هفتم و هشتم نمراتم عالی بود 

اما نهم به معنای واقعی گند زدم ینی گند هااا

الانم میخام برم تجربی ولی با این نمرات درخشانم😐...

خواستم بپرسم اگه من رشته تجربی قبول نشم و نیارم 

میتونم بگم دوباره ازم امتحان بگیرن که تجربی قبول شم؟

یه چیز دیگه اینکه من فردا احتمال زیاد امتحان علوم رو خراب میکنم 🥲چون نمراتمو دیدم واقعا حالم بد شد...

ریاضی رو ۲۰ شدم . اگه شهریور علوم هم ۲۰ شم میتونم برم تجری دیگه؟ینی مهم نمره است تو امتحان های شهریور؟

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
عه اینجا میگم😁 ببین گلم من هفتم و هشتم نمراتم عالی بود  اما نهم به معنای واقعی گند زدم ینی گن ...

ببین آجی،من دقیق نمیدونم.ولی میدونی که رقابت زیاده تو تجربی.مدرسه ها معمولا زود پر میشه.چرا میگی نمیتونم.خب ببین اگه انقدر علاقه به تجربی داری میتونی بخونیش.نمره های قبلو ول کن الکی اعتماد به نفست میاد پایین.میگم که منم سال نهم،مثلا این موقع های شب نشستم فیلم فیزیک دیدم و سوال حل کردم.بقیه رو تا صبح خوندم.به نظرم تا شهریور صبر نکن.امشب همه تلاشتو بکن به نظرم میتونی برسونی.بعد نمرات نهمت نمیدونم در چه حد گنده.ولی سعی کن امتحانای ترمو خوب بدی که معدل بالا باشه.حتی اگر برفررررررررض نمره علوم کم شد نمره کل خوب باشه.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین آجی،من دقیق نمیدونم.ولی میدونی که رقابت زیاده تو تجربی.مدرسه ها معمولا زود پر میشه.چرا میگی نمی ...

واسه پر شدن مدرسه مشکلی نیست میرم اسرار میکنم ثبت نام کنن

در ضمن شهرمون کوچیکه بیشتریا هم میرن انسانی امسال 

فقط میخام بدونم ک من ریاضیم ۲۰ شده اگه علوم رو تجدید بشم و شهریور ۲۰ بشم تجربی میتونم بردارم🥲؟

چون الان حالم واقعا خرابه و امکان نداره ی کلمه بره تو ذهنم

نمرات دیگم نهایتا ۱۰ 😐🥺

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
واسه پر شدن مدرسه مشکلی نیست میرم اسرار میکنم ثبت نام کنن در ضمن شهرمون کوچیکه بیشتریا هم میرن انسا ...

نمیدونم عزیزم شاید اگر ب مدرسه که میخوای بری صحبت کنی بشه.ان شاءالله که قبول میکنن.

آدرس سایت داداش رضا رو میخواستم  هزینه داره؟

نه بعضی محصولاتش هزینه داره بعضی نه..ولی هیچ فرقی بین اون رایگانا با پولی ها نیست،همشون یه اندازه کاربرد داره.الان برات لینک کتاب ها و سایتو میذارم

https://dadashreza.com/raz-control-shahvat/

https://dadashreza.com/raz-control-shahvat2/

https://dadashreza.com/mohasebe-nafs/

سه تا کتاب رایگان برای کنترل شهوت👆🏻

https://dadashreza.com/

آدرس سایت👆🏻

باز اگر میتونستی هزینه بدی،برو تو بخشی که نوشته محصولات.هر کتابی که فکر کردی به درد میخوره بگیر.من راز حفره هارو پیشنهاد میکنم. فقط این لینکا اگر باز نشد،کپی کن تو گوگل بزن میاره

سلام. خوشحال میشم تاپیکهای منم بخونین و به اشتراک بذارین با دیگران. یا درباره نماز و رحمت و مهربانی خداست.
یا درباره دعا برای ظهور و یار امام زمان شدن و معرفی یک کتاب بی نظیر در این زمینه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. خوشحال میشم تاپیکهای منم بخونین و به اشتراک بذارین با دیگران. یا درباره نماز و رحمت و مهربانی ...

سلام.حتما.بله اتفاقا کتابای که گفتین نظرمو جلب کرد.ان شاءالله بعدا فرصت کنم میخونم🙂💗

سلام.حتما.بله اتفاقا کتابای که گفتین نظرمو جلب کرد.ان شاءالله بعدا فرصت کنم میخونم🙂💗

خدا خیرتون بده. حتما بخونین و بفرستین برای هرکی دنبال رحمت و مغفرت و اجابت خداست.
برای هرکی میخواد یار امام زمان باشه و مورد عنایت حضرت قرار بگیره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.