2777
2789

فقططط بلاگری یا ادمینی..بنظرم برو چارتا ویدیو ترجمه و ادیت کن چنتا چالشم بذار که پیجت دیده شه

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انلاین شاپ چطوره؟  نمیدونم چطوری فالور جمع کنم وگرنه ایده شو دارم

انلاین شاپ هم باید صبر داشته باشی و ایده نو 

ی شبه فالوور جمع نمیشه هم باید محصول کاربردی داشته باشی و هم ایده های جذاب و سلیقه برای بالا بردن فالوور و دیده شدن

فالور چطوری پیدا کرده

اونو دیگه نمیدونم ولی میدونم اول کارش تراکت چاپ کرده بود پخش کرده بود، تو مدارس بین معلمها و تودبیمارستان بین پرستارا میرفت و مشتری جذب میکرد الان وضعش خیلی خوبه قبلا زیر پوشش کمیته امداد بود الان خودش، دوتا کارگر داره کمکش میکنن، ظرف یکسال حسابی کارش گرفته

اونو دیگه نمیدونم ولی میدونم اول کارش تراکت چاپ کرده بود پخش کرده بود، تو مدارس بین معلمها و تودبیما ...

خیلی عالیه باریکلا به پشتکارش 👌🏼

آیدی پیجشو برای توی خصوصی میفرستید اگر مشکلی نداره 💗