2454
2561

چند سال پیش که مجرد بودم خواب دیدم تو خواب یه صدایی بهم میگفت تو چهل سالگی میمیری و بیست سال بعد اون مادرت میمیره. 

باورتون میشه گاهی یاد خوابم میافتم آرامش میگیرم. الان 34سالمه

انقدر خسته و ناراحتم که دوست دارم خدا پاکم کنه و ببره و عمر زیاد نمیخوام. 

صد ها فرشته بوسه بر آن دست می زنند / کز کار خلق یک گره بسته وا کند.. عاشق خاکم عاشق ایرانم

عمرت زیاد میشه

🌱🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱🌱❣مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تچکر❣                                                       📌 هر کسی گفت سرت تو زندگی خودت باشه بدونید دروغ میگه و خودش قائل به این حرف نیست وگرنه همون حرفو به شما نمیگفت، وقتی شما را نقد میکند یعنی سرش تو زندگی خودش نیست.  هزار تا حرفِ قشنگ بلدم بزنم كه دست يه نفرو از باتلاق بگيره بكشه بيرون اما خودم تو همون باتلاق در حال غرق شدنم ، هزار راه بلدم كه حال كسی رو خوب كنه اما حال ِخودم انگار سر جاش نيست ، انگار تو هر جمعی ميتونم با همه بجوشم اما تنهای تنهای تنها باشم ، انگار غريق نجاتيم كه تو دريا غرق ميشه، اينا ترسناكه! اينا زورم نرسيدنه ، مشكل من دنيا و اتفاقات مزخرفش نيستن ، مشكل من خودمم كه زورم به خودم نميرسه ، اعتمادی كه از خودم به بقيه نشون دادم ، خودم به خودم ندارم! انگار همه جوابا رو بلدم اما همه رو غلط مينويسم، انگار كه آدرس درست رو ميدونم اما از كوچه اشتباه ميرم ، به بن بست ميرم! ميرم كه ته خيابون گریه‌م بگيره، شاكی باشم، انگار همه چشمه ها برای خودم خشكيده و راهی برای رفع اين تشنگی نميشناسم! انگار اتفاق ِ خوبی ميتونم باشم، اما نه برای خودم نه برای زندگی خودم!                 نمی دونم چی شد که اینو به امضام اضافه کردم 🙃💔            معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

پس ۶ سال رو خوب زندگی کن

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

به پدر بزرگمم گفته بودن حتی قبرشم دیده بود اونم قشنگ تعریف میکرد ادم خوبی بود برخلاف بابام خیلی مهربون بود 

کاربری گاهی دست دو نفره.                zey_rainbow  تووتمام پیام‌رسان ها صفحه دیوارکوبامه اگه شعر میخواید میتونید تو تاپیک ها تگم کنید یا اینجا بزنید روش ،   اگه کانال باب میل و عقاید شما نیست لطفا گزارش نزنید تازه برگردوندمش  https://t.me/blpoetry                                                   بچه هایی که دوقطبی و بوردر لاینن خوشحال میشم بهم پیام بدن یا تگم کنند ..... تاپیک های حس ششم برای دوستم بوده 😑😑😑 کاربری یمدت دست ایشون بوده   

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2564
به پدر بزرگمم گفته بودن حتی قبرشم دیده بود اونم قشنگ تعریف میکرد ادم خوبی بود برخلاف بابام خیلی مهرب ...

تعبیر شد دقیق؟ 

صد ها فرشته بوسه بر آن دست می زنند / کز کار خلق یک گره بسته وا کند.. عاشق خاکم عاشق ایرانم

خوش به سعادتت منم ۲۰ سال بیشتره آرزوی مرگ دارم  البته یکی از آشناهانون همچین خوابی دیده بود آنقدر مومن و تارک دنیا شد ولی الا ۵۰ رو داره فکر کنم.  سرنوشت و عجل تغییر میکنه معلوم نیست هنوز قرار بر مردنت تو ۴۰ باشه

پس ۶ سال رو خوب زندگی کن

دعا کن بتونم. چهار سال نماز قضا دارم. 100روز روزه قضا. یه میلیون کفاره روزه ها ندادم. خمسم مونده. 

کلیم غیبت کردم

میگن خواب مرگ عمرو زیاد میکنه

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام کردی بهم بگو دعات کنم عزیزم😍😍♥️♥️اگر دنبال راهی برای برطرف شدن بیماری هستی تاپیک ختم معجزه اسامو بخون اگر مفید بود دعام کن❤
خوش به سعادتت منم ۲۰ سال بیشتره آرزوی مرگ دارم  البته یکی از آشناهانون همچین خوابی دیده بود آنق ...

من راضیم عزیزم. فقط حساب کتابم تو دنیا صاف نیست. 

2456
به پدر بزرگمم گفته بودن حتی قبرشم دیده بود اونم قشنگ تعریف میکرد ادم خوبی بود برخلاف بابام خیلی مهرب ...

پدر بزرگ من ذات خوبی داشت اما سگ اخلاق بود و اخلاق های گندشو به بابامم داده خدا ازش نگذره

دعا کن بتونم. چهار سال نماز قضا دارم. 100روز روزه قضا. یه میلیون کفاره روزه ها ندادم. خمسم مونده.&nb ...

انشاالله میتونی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

وای من میترسم بهتره ک آدم ندونه کی بذاره بمیره 

زجر کش میشه آدم خب 

من همیشه ب این اعدامی ها فکر میکنم ک چطور زجر کش میشن وقتی می‌فهمن قراره بمیرن 

هووف

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
2568