2777
2789

ما دوتا بيمار اسكيزوفرني داريم خواهرو برادرمن هزينه بستري تو بيمارستان رواني در توانمون نيست كسي بيمارش عضو بهزيستي هست .قبل اينكه عضو بشن ميان از همسايه ها تحقيق كنن

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانپزشك برديم تشخيص اسكيزوفرني داد عزيزم

من برای این بیماری رو نمیدونم ولی در کل برای عضویت در بهزیستی خودشون کمیسیون پزشکی تشکیل میدن

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من برای این بیماری رو نمیدونم ولی در کل برای عضویت در بهزیستی خودشون کمیسیون پزشکی تشکیل میدن

اخه اين مريضاي ما نميان برن بهزيستي 

اخه اين مريضاي ما نميان برن بهزيستي 

بدون کمیسیون پزشکی که هیچ وقت کسی عضو بهزیستی نمیشه باید سطح معلولیت مشخص بشه و…..

ولی شما مراجعه کن بهزیستی محل سکونتتون کامل راهنمایی میکن

خدا جوونم برای داده و نداده ات شکر🤲🏻🤲🏻🤲🏻
بیمارستان دولتی میبرن مجانی دیگه ‌.برادر و خواهرتون چه چیزی میببنن؟

نه بابا مجاني نيست اخه بيمه سلامتن براي١٠روز بستري ٧٠٠هزارتومن براي يه نفر گرفتن ...توهم شنيدن صدا دارن 

بدون کمیسیون پزشکی که هیچ وقت کسی عضو بهزیستی نمیشه باید سطح معلولیت مشخص بشه و….. ولی شما مراجعه ک ...

نميان ببرم شون بهزيستي 😞

نه بابا مجاني نيست اخه بيمه سلامتن براي١٠روز بستري ٧٠٠هزارتومن براي يه نفر گرفتن ...توهم شنيدن صدا د ...

ما یکی از بستگانمون جنون ادواری داشتن یه بیمارستان بود که باید رفتن به اون سرپرستیش به اونجا یا بهزیستی میرفت اگر احساس میکردن بیماری خطرناکه میبردن .کافی بود که شاکی داشته باشن

تو خانوادتون قبل از خواهر و برادرتون  کی این بیماری. رو داشته ؟!

هيچ كس😭😭😭حتي فاميلمون نميدونن هنوز مريض شدن