2777
2789
عنوان

تاحالا هیچ خواستگاری نداشتم

322 بازدید | 15 پست

من 18سالمه دانشجو ام و از نظر ظاهری ام چهره و قیافم خوبه اما خواستگار ندارم. خیلی نگرانم نکنه هیچوقت خواستگار نیاد برام😞 بعضی وقتا باخودم میگم شاید زنگ میزنن ولی مامانم میگه داره درس میخونه و ردشون میکنه و به من نمیگه؟ نمیدونم ولی میترسم یکم :") 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

نترس 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ندارم 😂😂😂 هیچکس دور اطرافم نداره اصلا دیگ مگه دیگه از این داستانا هم هست ما که دور و اطرافمون ندیدیم فقط دوس دختر

دوس پسر اگه دیگ بعد چندتا دوس پسر تازه با یکی جدی شد میگن بیاد خواستگاری فقط همون ی نفر بعدم ازدواج یعنی در‌ واقع با ی خواستگار ازدواج میکنن نه هر دفعه یکی بیاد در خونه رو بزنه مگه عهد بوقه

18سالته بابا. نترس تخمشو ملخ نخورده🙄🙄

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
بیا برو بابا درستو بخون بچه تو این سن شوهر میخوای ..اه ..

نه فعلا حداقل تا 5،6 سال دیگه نمیخوام ازدواج کنم. حداقل ارشدمو بگیرم. ولی دوستم همش براش خواستگار میاد ولی برامن نمیاد منم یکم نگران شدم نکنه من مشکلی دارم که خواستگار ندارم :/

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55