2777
2789
عنوان

اگه یه باغ پر از میوه.....

155 بازدید | 32 پست

اگه پدرشوهرتون باغ داشته باشه الانم که فصل زردالو و گوجه سبزو ایناس درختاش هم پربار باشه ولی مادرشوهر تکلیفتون نکنه که برین باغ و یه جورایی دلش نخواد شما میرین؟البته پدرشوهزم هروق منو میبینه خیلی میگه بیاین ولی مادرشوهرم و باغ هم مال مادرشوهرمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب من التماسم کنن خوشم نمیاد باغ پدرشوهر مادرشوهر برم

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

نه نمیرم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اگه پدرشوهرم همچین باغی داشت یه دونه میوه رو درختاش نمیزاشتم(چون حامله ام)و چون نوه خودشون خواسته نگاه نمیکردم ناراحت میشن یا خوشحال🤣🤣🤣🤣

اما در کل تو حالت عادی عمرا منت بکشم برا یه مشت گوجه سبز.... میخرم میخورم نمیرم‌جایی که دعوتم‌نکردن

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

اگه پدرشوهرم همچین باغی داشت یه دونه میوه رو درختان نمیزاشتم(چون حامله ام)و چون نوه خودشون خواسته نگ ...

بحث من میوه نیست بیشعوریه مادرشوهرمه ک حاضره بقیه بچه‌هاش حتی غریبه ها برن الا ما