2777
2789
عنوان

اگه یه باغ پر از میوه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 32 پست
من با دعوت میرم بدون دعوت نه عارم میشه

منم همیشه با دعوت رفتم حتی خونشون نمیرم ولی بخاطر تفریح بچم چون اوتجارو دوس داره اگه نه خورم صدسال سیاه دلم‌نمیخواد برم

بحث من میوه نیست بیشعوریه مادرشوهرمه ک حاضره بقیه بچه‌هاش حتی غریبه ها برن الا ما

اصل پدر شوهرته که دعوت کرده مگه مال اونه که دعوت کنه محل نده داره مادرشوهر بازی در میاره

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همیشه با دعوت رفتم حتی خونشون نمیرم ولی بخاطر تفریح بچم چون اوتجارو دوس داره اگه نه خورم صدسال س ...

میفهممت 

پدر شوهرت اگه دعوت کرده برید 

سلام کنید بگید دیگه چند بار گفتید گفتیم بیایم بچه هم هوا عوض کنه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
به شوهرت بگو دعوتت کردن که بری؟؟؟بقیه با دعوت صاب باغ میخورن

گفتم میگه مگه بقیه بچه‌ها با دعوت میرن درسته اوناهم بی‌دعوت میرن ولی مادرشوهرم خیلی تحویلشون میگیره

میفهممت  پدر شوهرت اگه دعوت کرده برید  سلام کنید بگید دیگه چند بار گفتید گفتیم بیایم بچه ...

باورکن بنده‌خدا میگه بیام دنبالت بخاطر بچه بیا آب و هواش عوض بشه کلی اصرار ولی دریغ ازینکه مادرشوهرم یبار بگه بخدا نمیگه شده ده‌بار پدرشوهر دعوت کرده اون سرشو انداخته پایین اخم کرده به شوهرمم میگم میگه بذار ناراحت شن من برای بچم میرم

گفتم میگه مگه بقیه بچه‌ها با دعوت میرن درسته اوناهم بی‌دعوت میرن ولی مادرشوهرم خیلی تحویلشون میگیره

منکه نفهمیدم

همه بی دعوت میرن؟

اونجا تحویلشون میگیرن؟

شمارو تحویل نمیگیرن؟

فقط خودتو تحویل نمیگیره با بچه و شوهرت اوکیه

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

منکه نفهمیدم همه بی دعوت میرن؟ اونجا تحویلشون میگیرن؟ شمارو تحویل نمیگیرن؟ فقط خودتو تحویل نمیگی ...

شوهرم میگه بی دعوت ولی مطمئنم مادرشوهرم ب خودشون زنگ میزنه که بیاین با بچم خوب نیس سعی میکنه نشون نده ولی من میفهمم قبلا از بچه های جاریم تعریف میکرد جلوم همش درصورتی که بچه من هیچی کم نداره خداروشکر بهد شوهرم بهش گف ما مشتاق رفتوامد باشیم میریم میبینمشون دیگه پیش ما حرفشونو نزن کلا تبعیض زیاد قائل میشه

باورکن بنده‌خدا میگه بیام دنبالت بخاطر بچه بیا آب و هواش عوض بشه کلی اصرار ولی دریغ ازینکه مادرشوهرم ...

راست میگه برو 

دعوت پدر شوهر با مادر شوهر چه فرقی داره 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤