رویای_بارونی مدیر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 4115 عنوان رد چسب نواری چه جوری پاک میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 24 پست برای اثاث کشی در کشو ها رو چسب ۵ سانتی زده بودم الان می خوام رد شو پاک کنم نمیتونم باچی شما پاک می کنید؟ 1401/02/07 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتفرنگی20 عضویت: 1401/01/24 تعداد پست: 1245 بابنزین اگه پاک شدبه منم بگو تا امتحان کنم میگن بابنزین پاک میشه 🌱خدایا دوست دارم🌱
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5604 با دستمال مرطوب زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 روغن بزن به دستمال وبکش روی جای چسب راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
رویای_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 4115 با دستمال مرطوب ای جان عاشقتم تو چقد باحالی من دو روزه با انواع شوینده ها گشتم خودمو🤣🤣🤣🤣
رویای_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 4115 روغن بزن به دستمال وبکش روی جای چسب روغن ؟ واقعا؟
رویای_بارونی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 4115 روغن بزن به دستمال وبکش روی جای چسب امتحان کردم نشد☹️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 امتحان کردم نشد☹️ عه عجیبه 😶من امتحان کردم روغن بچه نداری ؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5604 ای جان عاشقتم تو چقد باحالی من دو روزه با انواع شوینده ها گشتم خودمو🤣🤣🤣🤣 😐جدی گفتم واقعا فقط با ی پارچه مرطوب تمیز میشهی پارچه مرطوب کن چن بار محک بکش ببین چجوری پاک میشه زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند