2777
2789
عنوان

شوهرم بهم بی توجهی میکنه😢

681 بازدید | 27 پست

ما تو دوران عقدیم و از هم دوریم ماهی یکبار اینا همو میبینیم (یک ساله عقدیم یک سالم قبلش دوست بودیم)

مشکلم اینه من همیشه با دیدنش توی ویدیوکال یا حتی عکس جدیدش همیشه ذوق میکنم همیشه کلی قربون صدقش میرم ولی اون هیچی ی قلب میفرسته یا اوج احساساتش ی قربونت برم و عزیزمه و حتی وقتی دارم براش چیزی تعریف میکنم سکوت میکنه اصن انگار ی نفر غریبه داره باهاش حرف میزنه اکثر وقتا تو خودشه و میگه حوصله ندارم ولی وقتی با دوستاشه ی ادم خیلییی شوخ طبع و خوش اخلاقه ولی برا من همیشه خیلی جدی و ی جورایی بی احساس و این دیگه داره برام غیر قابل تحمل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو هم عین خودش باش بذار حسادت کنه کم قربون صوقش برو خودتو هر روزخوشگل کن جوری رفتار نکن که فک کنه نباشه تو نمیتونی و حوصلت سر میره میبینی خودش میاد طرفت

ترحم بر گناهکار خیانت به بیگناه است⚖⚔

شاید باورتون نشه خنده هاشو و قهقه هاشو وقتایی میبینم که یا داره ی فیلم کمدی میبینه یا با دوست صمیمیش بیرونه !

و اینم بگم من خیلی ادم شاد و اکتیوی هستم به قول دوستان ی جا بند نمیشم و خیلی فعالم و دوست دارم ادما بخندن بهم و به شوخی هام ولی اون اصلاااا

مردا اکثرا همینن متاسفانه اون ذوقی که خانوم داره ثلثشو اقا نداره😑💔یه مدت کمتر ذوق کن ببین میفهمه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡