2777
2789
عنوان

بچه سوم. اری یا نه🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 64 پست
متوجه حرفتون نمیشم. واصحتر میگین. 🤔

بچه هاتون رو‌کی نگهداری میکنه...ساعت کاریتون چند تا چنده...اخه خودم شاغلم...بخاطر یک دانه بچه میخوام انصراف بدم

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
متوجه حرفتون نمیشم. واصحتر میگین. 🤔

واقعا متوجه حرف من نمیشید؟!! چند سالتونه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمدونم بخدا. همش میگه.  منم بدم میاد. یه بار بش گفتم اینجوری نگین. همه چیز خونه نیست.

تو این گرونی اول خونه مهمه بعد بچه الان به بیشتر از دوتا بچه خونه نمی‌دن اونم با کلی ناز میدن ۳تا که هیچی

هر بچه روزی خودشو دقیقا از کجا میاره؟! اگر میاره چرا صاحبخونه نشدین با اون دوتا بچه؟! 

البته مخالف بچه سوم نیستما

اون واژه روزی میاره رو مخمه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نمدونم خ دودلم. همه میگن یکی دیگه بیار. ولی تو شک هستم. اخه تا الان نمخاستم. الان همه از بس گفتن دود ...

گلم خب شرایط خودت رو باید بسنجی. به نظرم حرف مادرشوهرت درسته. واقعا واقعا خونه داشتن مهم تره. خیلی مهمه باور کن

نمدونم خ دودلم. همه میگن یکی دیگه بیار. ولی تو شک هستم. اخه تا الان نمخاستم. الان همه از بس گفتن دود ...

من دوست دارم،ده روزه سومی  هم اضافه شده بهمون😍😍 شوهرم عاشق بچه س،منم خانه دارم و مشکلی نداشتم با سومی..وضعیت مالیمونم متوسطه.دخترام اونقد خوشحالن انگار دنیا رو دادی بهشون..کاملا به نظر خودت و شوهرت بستگی داره

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
بچه هاتون رو‌کی نگهداری میکنه...ساعت کاریتون چند تا چنده...اخه خودم شاغلم...بخاطر یک دانه بچه میخوام ...

من پرستار دارم.شغلم هم شیفت شب داره هم عصر هم صب. ولی تنهابودنم و اینکه خانوادم کنارم نیستن سخته. 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
هر بچه روزی خودشو دقیقا از کجا میاره؟! اگر میاره چرا صاحبخونه نشدین با اون دوتا بچه؟!  البته م ...

چون با اومدن هر بچه یه چیزایی وارد زندگیمون شد که خودمون دهنمون. واموند. 

فعلا قصد خونه خریدن نداریم. شوهرم جای دیگه سرمایه گذاری کرده. شاید تا سه سال دیگم خونه نخوایم بخریم. 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
بله متوجه نمیشم. دارین طعنه میزنین؟ یا چی.  متوجه لحنتون نمیشم گلم

با توجه به اینکه متوجه صحبت من نمیشید و تاپیک اولتون که الان خوندم بهتره به جای بچه سوم بیشتر رو خودتون و تربیت دو تا بچه دیگتون تمرکز کنید. این حرفم از روی دلسوزیه.

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)