2777
2789
عنوان

بچه سوم. اری یا نه🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پول و اعصابشو داری بسم ا...

شما باشین تو یه شهر تنها باشین. خانوادتون نباشه. با خانواده شوهرتون باشین که سردن و بیمهر

بچه میارین؟ 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
تو این گرونی اول خونه مهمه بعد بچه الان به بیشتر از دوتا بچه خونه نمی‌دن اونم با کلی ناز میدن ۳تا که ...

من مشکلم فقط اینه تنهام. مشکل خونه و... ندارم

گلم خب شرایط خودت رو باید بسنجی. به نظرم حرف مادرشوهرت درسته. واقعا واقعا خونه داشتن مهم تره. خیلی م ...

حالا بچه که نمخاد جلوی خونه دار شدنم بگیره. حداقل تو زندگی ما اینجوریه.ما خودمون فعلا قصد خونه خریدن نداریم. شوهرم سرمایه گذاری کرده. شاید تا سه سال دیگم نخریم. 

فقط تنهام. ازین استرس دارن

با توجه به اینکه متوجه صحبت من نمیشید و تاپیک اولتون که الان خوندم بهتره به جای بچه سوم بیشتر رو خود ...

باشه ممنون که هستین و دلسوزی میکنین🙏 🙄من که از حرفاتون جز ناراحت کردن و گیج شدن. چیزی عایدم نشد.مجبور نیستیم به همه تاپیکا سر بزنیم و هرجور دوس داشتیم حرف بزنیم. من گفتم تنهام تو این شهر. و به این دلیل دودلم. همین. باز شما وقتتون آزاده رفتین تاپیکای قبلی رو گشتین. ممنون از وقتی که گذاشتین. فک نمیکردم انقد مهم باشم. 😘😁

خب هم دختر داری هم پسر به حرف اطرافیان گوش نکن ببین دلت چی میگه اگه خودت وشوهرت دوس دارین بیار.همین اطرافیان که میگی همیشه حرف برا گفتن دارن اولی رو که میاری سراغ دومی رو میگیرن دومی رو میاری سراغ سومی رو میگیرن من خودم سومی رو ناخواسته باردارشدم ازم پرسیدن چهارمی رو کی میاری هنگ کردم از سوالش حالا خودش میدونس ناخواسته بوده و میخواستم سقط کنم خدا دوسم داشت نذاشت کار اشتباه بکنم آینده بچه رو در نظر بگیر ببین میتونی از پیش بر بیای یا نه

من پرستار دارم.شغلم هم شیفت شب داره هم عصر هم صب. ولی تنهابودنم و اینکه خانوادم کنارم نیستن سخته.&nb ...

خسته نباشین...من مادرم هستن میگه بیا نگه دارم...میترسم وسط هاش جا بزنه 

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
شما باشین تو یه شهر تنها باشین. خانوادتون نباشه. با خانواده شوهرتون باشین که سردن و بیمهر بچه میاری ...

خیر

من الانشم شهر غریبم با این تفاوت که خونواده همسرمم نیستن شاغلم

یه دختر 13 ساله دارم و خیال ندارم که بچه باز بیارم

خودم عقیدم همین بود. اما همه میگن یکی دیگه بیار. پشیمون میشی سنت میره بالا. 

با این اوضاع و شرایط مملکت همینارو خوشبخت کن و سروسامان بده فردا پس فردا بچه هات بهت حرف میزنن ازت گلگی میکنن میگن تو میدونستی اوضاا اینجوریه چرا مارو اوردی دنیا

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود