2777
2789
عنوان

از بی بی چک وحشت دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 315 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی یه نذری میگم اگه دوست داشتی نیت کن واسه نی نی
نذر کن اگه نی نی اومد تو دلت سال دیگه روز غاشورا 72 تا لیوان شیر (لیوان یه بارمصرف) با 72 تا کیک به بچه ها بدی به نین حضرت علی اصغر (ع)
خیلی حاجت میده
اگه انجام دادی ونی نی اومد منم دعا کن
سلام عزیزم منم ماهی که باردار شدم خیلی رانم درد میکرد مخصوصا شبا خیلی اذیت میشدم فقط توهفته ی 4اینطوری بودم
امیدوارم شما هم نی نی داشته باشی
درضمن بگم که این عقب جلو شدنای پریتم خیلی نشونه ی خوبیه من ماه او ل ده روز عقب انداختم ماه دوم یه هفته زودتر پری اومد وماه سوم مثل همیشه سرموعد پری شدم وماه 4نی نی اومد
شما ماه اول جلو انداختی ماه دوم عقب ماه سوم همون 31روزی که همیشه پری میومده پری شدی ان شالله این ماه حتما نی نی میاد
یکی ازدوستامم دوتا بچه داره میگه وقتی میخواستم باردار بشم همیشه دوسه ماه اخر عقب جلومیشدم اما ماه اخرسرموعد پری میاد ومن ماه بعدش باردارمیشم
منم همینطورشدم دقیقا
توکلت به خدا باشه من هروقت تاپیک میزنی میام میبینم
میبینم خیلی منتظری
توکلت به خدا باشه غصت نباشه
من ماه چهارم رفتم درخونه امام رضا خودش حاجتمودادبعد هرنمازم دورکعت نمازبرای شادی روح ایشون خوندم وامام رضا هم نا امیدم نکرد