من ماه چهارمه اقداممه و امروز اگه حساب کنیم دیگه شنبه شده 32ام سیکلمه . قبل از اقدام سیکلام از 32 تا 35 روزه بود اما از وقتی اقدام کردم ماهه اول 29 ماه دوم 35 ماه سوم 31 ماهه چهارمم که هنوز نیومده که ایشاا... نیاد. این ماه روزهای 8 ام 10م 11ام و 13ام اقدام داشتم. البته روز 15 ام سیکلم زیر دلم دردی شبیهه درد پریود داشتم و گذاشتم به حساب تخمکگذاری و 15 ام 16ام 17ام و18ام هم اقدام داشتم. از 18 ام شب تخمدان چپم درد گرفت و تیر میکشید و بعد از چند روز کشاله رانم هم بهمراه تخمدان چپم درد میگرفت و تیر میکشید. یک هفته بعد تخمدان راستم هم اضافه شد وتخمدان راست و کشاله ران راستم هم تیر میکشید. چند شبم هست که شبا خیلی داغ میشم بیشتر شکمم وسینه هام.
این دردهایی که گفتم تا همین الان با من هست ولی چون از بی بی چک یه خط میترسم تست نکردم؛ به نظرتون امیوار باشم؟؟ .
سلام سودا جونی تاپیکتو کامل خوندم به نظرمن اینقدر ترسو نباش دوستم حالا گیریم بی بی گذاشتی منفی شد زمین وزمان که یکی نمیشه تازه شم تا پری نیاد باید امیدوار بود
راستی یه نذری میگم اگه دوست داشتی نیت کن واسه نی نی نذر کن اگه نی نی اومد تو دلت سال دیگه روز غاشورا 72 تا لیوان شیر (لیوان یه بارمصرف) با 72 تا کیک به بچه ها بدی به نین حضرت علی اصغر (ع) خیلی حاجت میده اگه انجام دادی ونی نی اومد منم دعا کن
سلام عزیزم منم ماهی که باردار شدم خیلی رانم درد میکرد مخصوصا شبا خیلی اذیت میشدم فقط توهفته ی 4اینطوری بودم امیدوارم شما هم نی نی داشته باشی درضمن بگم که این عقب جلو شدنای پریتم خیلی نشونه ی خوبیه من ماه او ل ده روز عقب انداختم ماه دوم یه هفته زودتر پری اومد وماه سوم مثل همیشه سرموعد پری شدم وماه 4نی نی اومد شما ماه اول جلو انداختی ماه دوم عقب ماه سوم همون 31روزی که همیشه پری میومده پری شدی ان شالله این ماه حتما نی نی میاد
یکی ازدوستامم دوتا بچه داره میگه وقتی میخواستم باردار بشم همیشه دوسه ماه اخر عقب جلومیشدم اما ماه اخرسرموعد پری میاد ومن ماه بعدش باردارمیشم منم همینطورشدم دقیقا
توکلت به خدا باشه من هروقت تاپیک میزنی میام میبینم میبینم خیلی منتظری توکلت به خدا باشه غصت نباشه من ماه چهارم رفتم درخونه امام رضا خودش حاجتمودادبعد هرنمازم دورکعت نمازبرای شادی روح ایشون خوندم وامام رضا هم نا امیدم نکرد