2777
2789
عنوان

پسری که میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 56 پست
دورت بگردم ببین فکر نکن من بدتو میخام یا مثلا بگی بببین خودش تو رابطس منو میگه فلان عله منو منع میکن ...

مرسی گلم حرفای خودت و بقیه اینجا خیلی حالنو بهتر کرد،حس میکنم اگه برنگرده هم شاید بتونم بهش فک نکنم هر چند گفتنش راحته😔،دیشب براش آهنگ نارنجی ماکان بند فرستادم براش سین زد هیچی نگفت فقط روش ریپ زد با ایموجی نیش خند و بهم گفت گفته بودم بهت خط قرمزامو رد نکنی،حالا انقد کفری شدم میخاسم بهش بگم خیلی پستی،ولی نتو خاموش کردم بغض کردم🥺از خودم بدم اومد حس آویزون بودن برای اولین بار تو زندگیم بهم دست داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین دیگه نرو خودتو کوچیک نکن میگن وقتی کسی سرد میشه داره از جایی دیگه گرم میشه دلیلشم فقط یه به ...

وای نه تورو خدا من دیونه میشم اینجوری باشه😪😔این بدترین شکل کابوسمه

مرسی گلم حرفای خودت و بقیه اینجا خیلی حالنو بهتر کرد،حس میکنم اگه برنگرده هم شاید بتونم بهش فک نکنم ...

اونی که واقعا دوستت داره اجی یه ثانیه هم بدون تو نمیتونه زندگی کنه عشقای واقعی اینجورین ن تو عاشق ذات اونی ن اون عاشق ذات تو یه دلبستگی ظاهری بینتون به وجود اومده عزیزدلم ک اونم بعد گذشت یه مدت فراموش میشه و راحت به زندگی قبلت برمیگردی سعی کن خودتو تا میتونی از هرچی رابطس دور نگه داری جوونی کن درس بخون اگ خانوادت اوکی هستن با دوستای خوبت مسافرت برو بیرون برو کتاب بخون و از همه مهمتر درستو بخون که جز درس و‌یه شغل خوب تو اینده هیچی نجاتت نمیده 

خدایا برای همه چی شکرت

اونی که واقعا دوستت داره اجی یه ثانیه هم بدون تو نمیتونه زندگی کنه عشقای واقعی اینجورین ن تو عاشق ذا ...

عزیزم کاش فقط یه دلبستگی ظاهری بود من باهاش چه رویاها که نساختم،من فردا مدرسه دارم و هنوز بیدارم داغون شدم این چن شب 

عزیزم کاش فقط یه دلبستگی ظاهری بود من باهاش چه رویاها که نساختم،من فردا مدرسه دارم و هنوز بیدارم داغ ...

عزیزدلم طبق حرفای ک گفتی تو همون رویاهارم بخاطر ظاهرش ساختی باخودت مقابله نکن قشنگم من اگ میتونستم برگردم عقب فقط تو هفده سالگی وارد رابطه با عشقم نمیشدم مسلما الان میشدم که ۲۴سالمه و با دوستام عشق و حال میکردم چون خب بالاخره منم یه حسرتای دارم دوستام رو کنار گذاشتم خودم نه اینکه اون بخاد اصلا و ابدا ازم هیچوقت همچین درخواستای نابجای نکزد من خودم اینکارو کردم خیلی لذتا رو از خودم گرفتم توهم الان فقط فکر درس و دانشگاه و اینده خوب باش برای خودت مثل این پسر خیلی زیاده حتی بهترش گیرت میاد وقتی موقعیت خیلی خوبی داشته باشی ن بعنوان دوست بعنوان همسز

خدایا برای همه چی شکرت