2777
2789
عنوان

پسری که میگه

420 بازدید | 56 پست

من با عشقم قهرم،بهم میگه تو نباید از خط قرمزام میگذشتی الان دو هفته شد کاتیم،شما قضاوت کنین دختر خالش عکس خودشو با همکلاسی دخترش واسه عشق من تو واتساپ فرستاده بود دو هفته قبل

بعد پیام داده بود روز اول دانشگاهمون زیر همون عکس،من اون روز سر قرار دیدم واتساپشو از رو کنجاوی،خلاصه ناراحت شدم ولی بخشیدمش،من قصدم انتقام نبود ولی با دختر خالم اینستا چالش گذاشیم،بعد پاک کردم، رلم دیده بود بعد کلا بلاکم کرد،الان میگه خط قرمزامو رد کردی من روت حساسم،چطور اون خط قرمز داره من ندارم؟یکی راهنماییم کنه خو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا به این پسرا اینقد عشق عشق نگین بابااینارو هنوز توخونه هوی شتر صدا میکنن😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
کار خوبی کردی از الان خودتو واسه یه پسر ک هیچکارته خار و ذلیل نکن بگو هرجور مایلی به سلامت

ینی شما میگی کلا بی تفاوت باشم؟خب دو ساله باهمیم رفتنش اذیتم میکنه

ینی شما میگی کلا بی تفاوت باشم؟خب دو ساله باهمیم رفتنش اذیتم میکنه

اره مهم نیست که رفت برای خودت ارزش قائل باش اینو از منی که هفت ساله تو رابطه ام بشنو هیشکی ارزششو نداره هیشکی خودتو خلاص کن بشین به فکر ایندت باش اونی ک عاشقت باشه محدودت نمیکنه به هیچ وجه 

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزم دیگه اینو من نمیدونم😂

والا به خدا 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
پسری که خودشو مالکت میدونه رو بنداز تو سطل زباله باباتون بگه عکس نذار اینستا ده تا جوابشو میدید بعد ...

خب واقعا خودمم نمیدونم چرا شاید چون عاشقشم،بعدشم چطور اون میتونه با دختر خالش گرم بگیره ولی من نمیتونم آزاد باشم،یه جورایی با خودم درگیرم نمیدونم چیکار کنم