2777
2789
عنوان

محتاج دعاهاتونم 😔

65 بازدید | 18 پست

عمه عزیزم

عمه مهربانم

بزرگ خانوادمون

مرگ مغزی شده پزشکا قبول نمیکنن عمل شه 

امیدمون ب دعاهاست

محتاجیم ب دعاتون

دعا کنین فردا ک میرم بیمارستان بهوش اومده باشه لبشو خندون ببینم مثل دیشب😔😔😔🙏🙏🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
وقتی این تاپیک هارو می بینم میخوام بمیرم از ناراحتی

عزیزم خیلی روحیه حساسی داری و معلومه قلبت خیلی مهربونه. امشب تو تاپیک منم اومدی و برای مامانم دعا کردی، خدا ازت راضی باشه

عزیزم خیلی روحیه حساسی داری و معلومه قلبت خیلی مهربونه. امشب تو تاپیک منم اومدی و برای مامانم دعا کر ...

خیلی ممنونم عزیزم

ان شاءالله خدا به مامانت سلامتی و طول عمر بده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خدانکنه ولی خودمم نفسم بالا نمیاد دیگه از بغض ونکرانی فقط دعاکنین خوب بشه گدای دعای همتونم امشب

ان شاءالله ان شاءالله به حق این شب عزیز خدا شفاشون بده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

عزیزم متوسل شو به بی بی شریفه دختر امام حسن بسیار مجربه خیلیا شفا گرفتن ان شاءالله خوب میشن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
دعای خاصیه؟ میشه بیشتر توضبح بدی

نه عزیزم نذر کن واسه بی بی 

تو گوگل سرچ کنین کامل میاره براتون که چرا انقدر حاجت میده 

معروفه به طبیب اهل بیت🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
2801