2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک

89 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تو ذهنم وسوسع میشم جدا بشم از همسرم

خیلی هم خوب و مهربونه و جیزی برام نمیزاره و زندگی متعالی داریم ولی به دو سه دلیل دلم میخواد دیگه باهاش زندکی نکنم چکار کنم

پریودی 🙄

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو دلیل هاتو بگو ما هم بدونیم... چه جوری چشم بسته بگیم چی کار کن..😳😐

یکیش این هست که من کرمانی هستم همسرم مشهد.و ما داریم مشهد زندگی میکنیم و فکر نمیگردم دوری از خانواده م اینقدر عذابم بده دلم میخواد برگردم کنار مادرم باشم چون راهمون دوره چهار ماهی یکبار میریم .

دلیل دوم اینکه هرشب میریم خونه مامان همسرم با اینکه مامانش ب شدت زن عاقل و معقولی هست و احترام  منو هم داره .ولی از حسودی میخوام بمیرم کع اون هر شب مادرشو ببینه و من نه 

دارم عذاب میکشم

یکیش این هست که من کرمانی هستم همسرم مشهد.و ما داریم مشهد زندگی میکنیم و فکر نمیگردم دوری از خانواده ...

همین؟ خب باهاش صحبت کن برید کرمان 

راضیم نشه یعنی باید طلاق بگیری؟؟ 

ببین این دلیلت مسخره بنظر میاد 

یعنی مسخره نیست منم هنوز خیلی از روانشناسی سر در نمیارم ولی ممکنه ریشه ی مشکلت جای دیگه باشه 

ممکنه یکم سوالم بی ربط به نظر برسه 

ولی همسرتون چطوری بهتون پول تو جیبی میدن

هرموقع شما ازشون میخواید

یا سر ماه میریزه تو کارتت و دیگه کاری به کارت نداره 

یا کلا خودت کار میکنی و از همسرت پول نمیگری

همین؟ خب باهاش صحبت کن برید کرمان  راضیم نشه یعنی باید طلاق بگیری؟؟  ببین این دلیلت مسخر ...

من خانه دارم .پول تو جیبی بهم نمیده برام کارت به کارت هم نمیکنه

ولی هرچیزی بخوام و بهش بگم برام میخره.بیرون که میریم هرچیزی بخوام برام میخره

فقط آزادی هام ازم گرفته شده

شهر خودمون من میرفتم دوچرخه سواری و کلی زوحیه م عوض میشد.اینجا میگه نمیشه و زشته 

شهر خودمون میرفتم با ماشین دور دور هر وقت دلم میگرفت .اینجا فقط باید با خودش برم و بیام 

شهر خودمون هر روز میرفتم با خواهرم پیاده روی 

اینجا خودش نمیاد منم نمیزاره تنها برم

دازم دق میکنم

مادرم کمی ناخوش احواله و شرایط رفتن پیشش ندارم

شوهرم  خیلی خوب و مهربونه و عیبی نداره

ولی دلم میخواد برم پیش خانواده م

خواهزم زایمان داره دو سه هفته دیگه و من واسه اولین بار خاله میشم ولی نمیتونم اون کوچولو رو به این زودیا ببینم

دوست دارم زنده نباشم

من خانه دارم .پول تو جیبی بهم نمیده برام کارت به کارت هم نمیکنه ولی هرچیزی بخوام و بهش بگم برام میخ ...

خب الان این ریشه و بذر تنفری که(حدس میزنم بعد دو سه سال زندگی حداقل پیش اومده باشه از کجاست)

و واسه مشکلتون حتما باید به روانشناس مراجعه کنید 

هم خودتون هم همسرتون 

در ضمن بجز محدودیتا اون مسئله مالی رو حسابی جدی بگیرید چون بدون اینکه خودتون بدونید پول گرفتن از همسر توی بلند مدت میتونه تاثیرات منفی که فکرش رو نمیکنید بزاره روتون