ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یا علی چقدر مگه؟! متوجه نمیشم مگه نمیگید میتونی آموزشگاه بری یاد بگیری چطور هزینه مدرسه بالا ...
اموزشگاه درسای زیادی نداره که برای هرچیزی بخوای هزینه کنی مثلاسیاه قلم یا رنگ روغن ولی برای مدرسه سادانشگاه هردرس جداست هرکدوم هزینه جدا سیستم بایدداشته باشی دوربین وهرارن چیز دیگه
واقعا نمیدونم ممنونم که وقت گذاشتی حرفات کمکم کرد من باید یکم بیشتر برای خودم وقت بزارم تو این سن م ...
خواهش میکنم عزیزم واقعا ناراحت میشم میبینم یکی دنبال اینامیره چون میدونم اینده ای نداره سعی میکنم واقعیت ببینه چون اگه یکی ایناروبهم میگفت قطعا این همه راه اشتباه انتخاب نمیکردم
ببین من خودم گرافیک میخونم، درس هاش خوشنویسی، مبانی، مناظر، عکاسی ،الزامات محیط کار ،طراحی و .. درسای پودمانیت هم میشن درسای تخصصی ، ریاضی و شیمی حقیقتا هزینش ماهی 7 میلیون . و واقعا نیاز به پشت کار و وقت گذاشتن داره چون ت باید کلی اتود بزنی و خیلی وقت ها اتود هات رد میشه ، بازم اگر سوالی داشتی بپرس بهت توضیح میدم و اینک میگی تغییر رشته، طبق تحقیق هایی ک کردم سخته بخوای از رشته های نظری بری رشته های هنرستان