2777
2789

سلام دخترا خوبین 

میشه بگید چه علائمی داشتنین؟

من از ۱۵ ام حالم بده اول فکر کردم سرما خوردم چون رفتم حمام درو نیستم خوابیدم

احساس میکنم سر سنگینه گوشام گرفته آبریزش شدید بینی دارم گوشم و گلوم میخاره و بکم تب دارم البته زیاد نیست در حد ۲و۳ درجه است 

به نظرتون امیکرونه؟ اینم باید بگم ۱۴ رفتم مدرسه 😑 خیلی از بچه هامون مسافرت بودن احساس میکنم ازشون وا گرفتم 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویروس اینطوری نیس بگیری فردا خودشو نشون بده چندروز تو بدن نهفته هست متاسفانه از بی تدبیری مسئولین مدارس و دانشگاها فردای ۱۳ باز شد و شاهد موج بزرگی از کرونا دوباره میشیم 

شما ب بقیه هم دادین 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

به احتمال زیادامیکرون‌ من‌اومیکرون‌گرفتن‌گلوم‌بیش ازحدمیخاریدوبهم ریخته بودیعنی‌ میخواستم‌واسه کسی تشبیه کنم‌گلوم درچه حالیه میگفتم.گلوم‌شده کویریه قطره آب توش نیست واین بدترین زجربودواسم 

منم اومیکرون گرفتم 

یعنی دفعه اول که سردرد واینا داشتم رفتم دکتر گفت آنفلونزاس بعد یه هفته وخورده ای خوب شدم چند روز بعدش دوباره گرفتم. سردرد شدید بدن درد خیلی خیلی شدید سرفه شدید  بی حالی شدید. 

برای سرفه ام اویشن و بابونه دوتا باهم تویه قوری دم کردم خوردم با نبات . (واقعا عالیه) خدا خیرش بده یکی از ابجیای اینجا گفت . 

هروقت هم سرفه ام میگرفت نبات نی دار مثل ابنبات مک میزدم .

اومیکرون گلو درد داره بی حالی سردرد و بدن درد یه هفته ایم خوب میشه استامینوفن بخور 

وای دقیقا سر دردم دارم یادم رفت بگم 

انکار یکی کتکم زده اینقدر کوفته ام

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

من گرفتم گلو درد نداشتم تب خفیف بدن درد لرز آبریزس بینی و بویاییمم کامل رفت 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
تنها راهی که بفهمی اینه که بری تست بدی.ولی علائمت شبیهش هست

چشم ممنون 💙

منم الان گرفتم تو خونم

والا چون الان پاندمی هستش میگن این علائم رو کرونا در نظر بگیرین

هیچی فقط تا میتونی مایعات بخور مخصوصا اگه گرم باشه چه بهتر

البته ابمیوه های کارخونه ای و کلا مایعاتی که قند داره نخور

برای گلوت هم مدام اب نمک قرقره کن

اگه تا ۴،۵ روز دیگه علائمت رو به کاهش نرفت یا شدیدتر شد برو دکتر

ویروس اینطوری نیس بگیری فردا خودشو نشون بده چندروز تو بدن نهفته هست متاسفانه از بی تدبیری مسئولین مد ...

من نرفتم دیگه همون موقع که احساس سرما خوردگی پیدا کردم 

امروز هم امتحان مستمر ترم ۲ داشتم اما نرفتم گفتم یهو به بقیه هم وا میدم 

من گرفتم الان گوشم شدید گرفته،،چشام تار میبینه،،سردرد شددیدددددد،،درد قفسه سینه،،درد کل بدن 

وای دقیقاااا گوشام گرفته خیلی رو مخمه