2777
2789
خیر اونا برای همه چیشون باید پول بدن بیمه نمیتونن بشن هزینه درمانشون چند برابره برای مدرسه بچه ها با ...

ببین وقتی جمعیت زیاد میشه غیر از مساله ارزونی کارگر که باعث پایین اومدن دستمزد کارگر ایرانی میشه رسیدگی و مثلا همین تمیز کردن شهر هم هزینه زیادیبرای دولت داره دیگه ببین بقیه موارد درمان و خوراک و اب و غذا چه بر سر زیاد شدن حجم رسیدگی و سخت شدن کار میاره که باعث میشه سطح خدمات رسانی قطعا به مشکل بخوره ....بعدشم اگر قرار باشه بتونن بیمه بشن که دیگه ماایرانیا رسما باید بمیزیم وا چه حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وقتی جمعیت زیاد میشه غیر از مساله ارزونی کارگر که باعث پایین اومدن دستمزد کارگر ایرانی میشه رسی ...

چرا اونا ادم نیستن؟هر ادمی حق داره از بهترین امکانات استفاده کنه مگه ما میزیم خارج حتی کارگرمون بیمه نمیشه؟

پول نمیدن اصلا...من با چشم خودم شاهدم...پدر و پسر کارخونه دارن( بعد شوهر من باید برای اونا باربری کن ...

همین بی ارزش شدن پول عزیز دلم برا بد شدن چرخه اقتصادیه یکی از دلایلش ناهمگونی کارگر و تولید هست که همین افغان ها باعثشن ...

خب الان بده؟داره کار میکنه شوهر شماروهم شاغل کرده پس عزیزم شما حسودیتون میشه و گرنه اون سرمایشو اورد ...

من کاری ندارم به این کارا...دلم از مملکت خودمون پره که چرا باید همچین باشه؟؟؟... همه مهاجرت کنن میلیونر بشن...بعد کسی که از جوونیش برای ایران زحمت کشیده باید با چس تومن سر کنه...میفهمی که حرفمو؟ این حسادت نیست...بلکه اعتراض به نامتعادل بودنه

همین بی ارزش شدن پول عزیز دلم برا بد شدن چرخه اقتصادیه یکی از دلایلش ناهمگونی کارگر و تولید هست که ه ...

چی بگم والا خدا به دادمون برسه  

امروز فقط ۷ تومان پول داشتیم باورت میشه؟

آخه دیگه صبرم حدی داره

چرا اونا ادم نیستن؟هر ادمی حق داره از بهترین امکانات استفاده کنه مگه ما میزیم خارج حتی کارگرمون بیمه ...

حق استفاده از بهترین امکانات در کشور خودشون ...ایران برا ایرانیاس ....افغان ها همه پناهنده ان ...در هیچ جای دنیا به مصرف کنندهصرف بها داده نمیشه و بیمه نمیشن چون هنجار شکنی براشون راحت تره مثلا قیمت دستمزد کمتر میگیرن و چرخه رو به هم میریزند