2777
2789
ببخشید شما افغان هستی ?اگه اره که کلا بحث ما بیفایدس اگرم نه که والا نشنیدم ی ایرانی این حرف رو بزنه

ولش کن اینارو هر چقدرم باهاش حرف بزنی هیچی نمیشع

██████▒≡🚜 در حال اسفالت سازی امضا برو کنار قیری نشی😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم دروغ نیس چند سال پیش یزد یچند نفر افغان ی دختر بیگناه رو میبرن بهشم تجاوز میکنن بعدم میکشنش ...

من یزدیم 

نشنیدم تابحال 

هرچند همه چیز همه جا هست 

تجاوز همه دنیا هست

ولی این خبر برنامه ریزی شدست بیخودی جو میدن و دروغ میبافن

ما یه گروه 40 نفره هستیم  حدودا 100 تا خانواده افغان رو حمایت مالی میکنیم  واقعا انسان ه ...

خودت و گروهت افغان هستید؟

نی نی یارتبعیدم کرده بود....تازه ب وطن برگشته ام...دل هواتونو کرده بود...سلــــــــــــام
ما یه گروه 40 نفره هستیم  حدودا 100 تا خانواده افغان رو حمایت مالی میکنیم  واقعا انسان ه ...

حمایت کنید اونام بیکار نمیشینن انقد تولید مثل میکنن در آینده میشن داماد و عروساتون 

حداقل حمایت میکنید لوازم جلوگیری ببرید  و نحوه استفاده رو کلاس بزارید توضیح بدید 

خدا خودش هم خوشش نمیاد کسی برا کسی مزاحمت ایجاد کنه ....و دقیقا افغان ها مزاحم ما هستن

شاید برا شما مزاحمت ایجاد کردن و کینه به دل گرفتی 

ولی مزاحمتی برا ما نداشتن 

شبتون به خیر

شاید برا شما مزاحمت ایجاد کردن و کینه به دل گرفتی  ولی مزاحمتی برا ما نداشتن  شبتون به خ ...

حتما که نباید بیان تا خونت که مزاحم تلقی بشن اخرش میشیم عین فلسطین کشورمونو از چنگمون در میارن یه ابم روش

چون دارم از یه سری مظلوم دفاع میکنم شدم افغانی ؟!!!

مظلوم  ?مگه مجبورشون کردن که مظلوم واقع بشن?به نظر من کسایی که تن پرورن و واینمیسن از کشورشون دفاع کنن مظلوم نیسن....بعدشم دیگه هر چقدم ایرانی طرفدار افغان باشه اینجوری مث شما سنگشونو به سینه نمیزنه من مطمین شدم که افغان هستی 

من یزدیم  نشنیدم تابحال  هرچند همه چیز همه جا هست  تجاوز همه دنیا هست ولی این خبر ...

وا دو سه سال پیش من خودم شنیدم بعدم دختره رو تو بیابونای اطراف که در جال شهرک سازی بود رعا کردن محاله ممکنه نشنیده باشید 

مظلوم  ?مگه مجبورشون کردن که مظلوم واقع بشن?به نظر من کسایی که تن پرورن و واینمیسن از کشورشون د ...

اینا فقط یه سقف لازم دارن بتونن تولید مثل کنن فقطططططططط همین حالا هرجا میخواد باشه براشون فرقی نداره 

می خواستم‌ زندگی یه زن افغانی رو درقالب داستان بزارم‌ اما امشب اینقدر توهین شنیدم‌ و دلم شکست پشیمون ...

شما بذار داستانتو💛

کاری به این حرفا نداشته باش

کاربری قبلیم تو تولد سه سالگیش ترکید