2777
2789
از کجا میدونی راست میگن  شاید از اطاق فکر البانی باشه این جو دادن ها به هر حال پلیس فتا امروز ...

نه عزیزم دروغ نیس چند سال پیش یزد یچند نفر افغان ی دختر بیگناه رو میبرن بهشم تجاوز میکنن بعدم میکشنش .....خیبی وحشتناکه این اتفاقات اما اتفاق میفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا ازتون معذرت میخوام اگر افغان هستید 

به نظر من معذرت نخواه ....افغان ها غیر از بدبختی برا ایران نداشتن نه واردات ارز داشتن نه این که به سطح علمی کشور اضافه کردن و نه حتی پولی برای سرمایه گذاری اوردن صرفا ی مشت مصرف کننده که خیلی مشکلات هم همراه خودشون به بار اوردن 

ما یه گروه 40 نفره هستیم  حدودا 100 تا خانواده افغان رو حمایت مالی میکنیم  واقعا انسان ه ...

بفرما نگفتم فقط مصرف کننده اند ?به نظرم چراغی که به خونه رواسبه مسجد حرومه ....این همه خانواده ایرانی اونا رو حمایت مالی کنید چرا خرج غریبه میکنید 

بفرما نگفتم فقط مصرف کننده اند ?به نظرم چراغی که به خونه رواسبه مسجد حرومه ....این همه خانواده ایران ...

ببخشید منتظر بودیم شما دستور بدید 

بنی ادم اعضای یکدیگرند 

خدا نکنه یه ادم محتاج گیر امثال شما بیفته ایرانی و غیر ایرانی نداره خیرتون به کسی نمیرسه 

ببخشید منتظر بودیم شما دستور بدید  بنی ادم اعضای یکدیگرند  خدا نکنه یه ادم محتاج گیر امث ...

اتفاقا هم خیرم به خیلیا رسیده هم خواهد رسید اما حرف حق رو زدم چراغی که به خونه رواس به مسجد حرومه تا خودمون این همه نیازمند داریم چهار تا خانواده افغان که سربار کشورمون شدن رو نباید تامین کنیم 

اتفاقا هم خیرم به خیلیا رسیده هم خواهد رسید اما حرف حق رو زدم چراغی که به خونه رواس به مسجد حرومه تا ...

نظر شماست 

ولی ما به کسی که اواره و تو راه موندس کمک میکنیم 

شما هم به فکر چراغ خونت باش 

نظر شماست  ولی ما به کسی که اواره و تو راه موندس کمک میکنیم  شما هم به فکر چراغ خونت باش ...

اینا دیگه تو راه مونده نیستن اینا کنگر خوردن لنگر انداختن .....وگرنه در راه مانده ینی بعد از ی مدتی به وطنش برگرده 

نظر شماست  ولی ما به کسی که اواره و تو راه موندس کمک میکنیم  شما هم به فکر چراغ خونت باش ...

من حواسم به هموطنام که چراغای مملکتن هست شما حواستو جم کنن ببین چراغا رو داری برای کیا خرج میکنی کسایی که اگر کشور بیفته دستشون ما رو تیکه تیکه میکنن