2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5091695 بازدید | 66694 پست
سلام مرسی از اطلاعات عالیت. خلاصه پیش کی عمل کردی؟ من دنبال دکتر برای ترمیم بینی ام هستم. پیش: تقوی، ...

سلام عزیزم اگه امکانش هست بگین به چه دلایلی دکتر میلانی رو رد کردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین شما ترمیم انجام دادین؟

سلام گلم..............نه.......اصلا اعتماد ندارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کسایی هم که اونروزی که من رفتم اونجا بودن عمه راضی بودن و اونایی هم که قصد مشاوره باهاش داشتن از اطر ...

سلام عزيزم 

شما الان كه چند ماهه از عملتون گذشته با دكتر حسناني همچنان راضي هستين؟ مشكلي ندارين؟

سلام عزيزم شما الان كه چند ماهه از عملتون گذشته با دكتر حسناني همچنان راضي هستين؟ مشكلي ندارين؟

سلام عزیزم.من امروز۲ماه و۱۸روز هست که عمل کردم.بله من راضی ام خداروشکر،همه چی اوکی هست هر چقدرم میگذره همه هر سری میگن بینیت خیلی تغییر کردی.

سلام خانوما...من بینی گوشتی بزرگ باپوست ضخیم داشتم الان ۳ماهه عمل کردم ویه هفته است سرماخوردم...ورم بینی ام خوب داشت کم میشدازوقتی سرماخوردم دوبرابرشده بنظرتون کم میشه دوباره یاخراب شدبینیم؟؟؟؟؟؟😰😰😰😰😰

سلام خانوما...من بینی گوشتی بزرگ باپوست ضخیم داشتم الان ۳ماهه عمل کردم ویه هفته است سرماخوردم...ورم ...

سلام عزیزم.نه خانومی بینی تا یکسال یه موقعهایی ورزش میخابه یه موقعهایی ورم میکنه اصلا نگران نباش رفته رفته اوکی میشه...این تغییرات تا یکسال طبیعیه نگران نباش

سلام عزیزم.نه خانومی بینی تا یکسال یه موقعهایی ورزش میخابه یه موقعهایی ورم میکنه اصلا نگران نباش رفت ...

ممنون عزیزم که جواب دادین...بنظرتون چی بخورم که بهتربشه؟؟؟؟همش میترسم بخاطرسرماخوردگی خراب بشه..

ممنون عزیزم که جواب دادین...بنظرتون چی بخورم که بهتربشه؟؟؟؟همش میترسم بخاطرسرماخوردگی خراب بشه..

خاهش میکنم .عزیزم دمنوش بابونه شیرازی عالیه،یه قاشق غذاخوری سرخالی بریز تو یه لیوان آب‌جوش بذار دم بکشه،روزی یه لیوان بخور‌‌‌‌‌...ژل الوورا هم هر روز یا یه روز درمیون اندازه یه قاشق غذاخوری یا یه مقدار کم و زیادش مشکلی نیس اونم بخور.هر جفتشون برا ورم و التهاب عالیه،دمنوش بابونه شیرازی که برا سرماخوردگی هم عالیه.منم۱۳شهریور عمل کردم 

خاهش میکنم .عزیزم دمنوش بابونه شیرازی عالیه،یه قاشق غذاخوری سرخالی بریز تو یه لیوان آب‌جوش بذار دم ب ...

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی....بابونه شیرازی با.بابونه معمولی فرق داره؟؟؟؟