2777
2789

خسته شدم اه

اصلااا دوست ندارم غیبت کنم ولی هر جا میرم همه میشینن غیبت میکنن یا یکی رو مسخره رو میکنن یا قضاوت میکنن. من خیلی میترسم. بخدا خدا سر خودمون میاره... هی میگم به گوش کسی نمیره😑 دلم میخواد پاشم از اون جمع برم ولی نمیشه.بعضی وقتا هم هی یه جوری بحث میندازن که مجبور شی تو هم غیبت کنی. چکار کنم غیبت نکنم؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون تعریف دیگه ای ندارن  زیاد اهمیت نده نصف بیشتر ادما فقط جهت تعریف کردن غیبت میکنن

آخه زور داره... چطور شراب و کوفت و زهرمار گناهه بعد این گناه نیست؟ خدا از حق خودش بگذره از حق الناس که نمیگذره...

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
تنها دلیل این که من تو مهمونی ها میرم طرف جمع مردونه لااقل اونا ورق بازی میکنند و حرف سر ماشین و زمی ...

اره والا... یعنی از خاله زنک بازی متنفرمممممم

آخه زور داره... چطور شراب و کوفت و زهرمار گناهه بعد این گناه نیست؟ خدا از حق خودش بگذره از حق الناس ...

اینم گناهه گلم زیاد تو مسائل فلسفی فرو نرو مردم اگه غیبت نکنن وقتی بهم میرسن بعد سلام و احوالپرسی دیگه حرفی برا گفتن بهم ندارن 

وقتی ادمارو درک کنی از کاراشون عصبی نمیشی

آگاهی رمز خوشبختی😁

اینم گناهه گلم زیاد تو مسائل فلسفی فرو نرو مردم اگه غیبت نکنن وقتی بهم میرسن بعد سلام و احوالپرسی دی ...

من کاری به اونا ندارم. میگم من خوشم نمیاد غیبت کنم. سر همین تو چنین مواقع معمولا یا ساکتم با سر بسته جواب میدم و یه جوری طرف رو میپیچونم. بعدم میگم اره ولش کنید بریم سراغ یه چیز دیگه، که مثلا بحث عوض شه

ببین آدم جرات نداره راجع به هیچی حرف بزنه.طرف دکتره اینقدر غیبت میکنه من همینطور مات و مبهوت میمونم

آخه یه جوری غیبت میکنن که انگار طرف خودش خیلی کامله😐😐 تو خودت عیب و ایراد نداری الان؟😐 من خودم سعی میکنم خیلی حواسم رو جمع کنم که غیبت نکنم