2777
2789

هاله داره  بزار موقعش بزنی پر رنگتر هم هست 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منفی.سینه درد نشانه بارداری نیست الزاما...من تا الان ک ماه چهار هستم اصللااا تجربش نکردم حنی یه ثانی ...

عزیزم من دو روز از موعد گذشته علاعم کمر درد دارم ودرد خفیف پریودی سینه درد ندارم من همش پریود ۲۸ روزه بوده شما چی بود علاعمت

عزیزم صورتی شد بعد یه مین ینی هستم یا ن

نه به ثانیه نکشید مثبت شد...البته من اون ماه ولش کرده بودم و ده روز‌گذشته بود تز موعدم🤣بعدازظهرم زدم...امضام توضیح دادم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
الان صورتی شد دارم سکته میکنم😭😭😭😭

آره چون  برای من همین شد مثبت بود گفتم صد در صد مثبت میشه اما حتما آز بده

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

عزیزم من دو روز از موعد گذشته علاعم کمر درد دارم ودرد خفیف پریودی سینه درد ندارم من همش پریود ۲۸ روز ...

هیچی هیچی😬😬😬هیچی یعنی ن کمردرد..ن سینه درد.ن تهوع ن سردرد..ن پا درد..شکر خدا هیچی‌واسه همین اصلااا شک نکردم و ده روز گذشت بعد فهمیدم🤐اللنم ماه چهارهستم خداروشکر هیچی نیومده سراغم..برخلاف ماههای قبلش ک تیرکشیدن تخمپان و سینه درد خفیف و...داشتم. وپریود میشدم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..