2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چی گفت بهم😔😔😔

925 بازدید | 53 پست

من قراره موهامو رنگ‌کنم بعد هزینش میشه۷۰۰ به شوهرمم گفته بودم بعد کلا شوهرم خیلی راضی نبود همش به شوخی و خنده میگفت حالا مگه واجبه فلانه بعد امشب جدی گف تو اصلا منو درک نمیکنی من این ماه خرجم زباد بوده برات طلا خریدم حتی یک جوراب نخریدم برای خودم نه اینکه نتونه‌ها کلا واسه خودش خرج نمیکنه گفتم توکه پول رنگمو میدی آخر چرا اینطوری میگی گف آره میدم ولی اون دادنی که از جون و دل نباشه به چه درد میخوره الان خیلی ناراحتم‌موندم چیکار کنم پووووف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این ماه نرو نمی‌فهمم چرا همه رنگ کردنا و اصلاح کردناشون میذارن دقیقا قبل نوروز بابا به‌خدا بقیه‌شم مهمه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

عیب نداره عزیزم خودتونو بخاطر این چیزا ناراحت نکنید

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

خب راس میگه دیگه هم طلا هم رنگ هم لباس هیچیم برا خودش نخریده دلش نمیاد برا خودش بخره فداکاری میکنی تو هم سو استفاده میکنی دیگ طلا خریدی این ماه 

ی رنگم بخر خودت بمال سرت واقعا مگ واجبه ۷۰۰ رنگ!

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

اسی منم مشکل مشابه تو رو دارم بعد از عید عروسی خواهر شوهرمه بعد شوهرم میگه آره بخر تو باید بهترین لباس بپوشی بهترین آرایشگاه بری اما متاسفانه وقتی بهش میگم بریم برای لباس رنگش میشه مثه گچ دیوار بعدم خیلی سرد میگه باشه ولی منو نمیبره حیرونم چه کنم