2777
2789
عنوان

بنظرتون چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
من باشم میرم‌تو پی وی میگم استاد اشتباه شده و میگم با ی نقاشی دیگه بودی و ..... و اگه گفت میدونم تشک ...

هنگ کردم بخدا استاد انقدر بی دقت

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم میرم‌تو پی وی میگم استاد اشتباه شده و میگم با ی نقاشی دیگه بودی و ..... و اگه گفت میدونم تشک ...

چه منظوری مثلا؟

هیچی نگو خوب بنده خدا اشتباه کرده....اونش مهم نیست مهم اینه ازت قدر دانی کرده

خیلی ضایس آخه قبلشم پست گذاشتم در جریان بود

فقط تشکر کن بابام املامو گذاشته بود استوری نوشته بود دست نوشته بهترم هدیه خداوند😂😂😂 منم سکوتی کرد ...

بابا مامانا که کلا کارشون ضایع کردن آدمه

چه منظوری مثلا؟

چشم نداره بهت؟؟ 🤣🤣🤣

تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊                                                      همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘
خانومه بابا🤣🤣🤣

هااااا😂🤣🤣🤣پس هیچییییی

تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊                                                      همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘