فقط تشکر کن بابام املامو گذاشته بود استوری نوشته بود دست نوشته بهترم هدیه خداوند😂😂😂 منم سکوتی کردم در حد فریاد
کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمیکنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ^_^.
من باشم میرمتو پی وی میگم استاد اشتباه شده و میگم با ی نقاشی دیگه بودی و ..... و اگه گفت میدونم تشکر کن شاید میخواد خودشو بزرگ کنه😂😂😂شایدم منظور داره😂😂😂
تنها کسانی ک همیشه باهام بوده و هست خدا و خودم بود ؛ممنون هردوتونم 😊😊😊 همیشه روت حساب کردم خدای مهربونم ،،اگرچه من بدم ولی تو مثله همیشه خوبی و خوبی کن و باهام باش چون روت حساب کردم و جز تو کسی رو ندارم 😔😍😍😘😘
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.