دوستان به دلیل فیلتر شدن اون سایت آپلودی که من ازش آپلود میکردم. عکسای من دیگه باز نمیشه.نی نی سایت مدتیه این سایتو فیلتر کرده. من از سایت دیگه ای استفاده کردم و عکسا رو تو تاپیک آشپزی های من گذاشتم اگه مایل بودید اونجا عکسهارو نگاه کنید سوالی هم داشتین لطفا تاپیک خودش و پیدا کنید و اونجا بپرسید تا نظم تاپیک کلی از بین نره. از این به بد تاپیک جدید بزنم از سایت آپلود دیگه ای استفاده میکنم تا دسترسی به عکسا راحت باشه. نمیتونم تاپیک ها رو تعطیل کنم. چون توی اکثر اونا کلی سوال و جواب هست و دستورا هم هست. ممنون
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
اول خوب مرغو شستم و داخلشو کاملا خالی کردم خیلی باید داخلشو خوب تمیز کرد و شست من پوست مرغ دوست ندارم برای همین پوستشو تا جایی که شد گرفتم کندم زعفرون دم کشده رو روی مرغ و داخلش ریختم و دستکش یکبار مصرف دستم کردم و زعفرون و پخش کردم و نمک و فلفل قرمز ریختم رو مرغ و داخلش و دوباره با دست پخششون کردم پیاز و فلفل دلمه ای خورد کردم و داخل مرغ ریختم و در ظرفی که مرغ بود هم ریختم و در ظرف و گذاشتم و گذاشتم یخچال از صبح این کارو کرده بودم تا مرغ بو و عطر خوبی بگیره (من آبلیمو نمیزنم چون از نظر من گوشتو سفت و خشک میکنه) حالا مرغو از ظرف خارج کردم و پیاز و فلفل دلمه ایا رو از داخلش خالی کردم من مرغ و به سیخ جوجه گردون زدم میشه تو سینی فر هم گذاشت(من کلا تو توستر همیشه درست میکنم) و به مدت یک ساعت و نیم پختش طول کشید و تو این مدت دو بار در توسترم و باز کردم و با چنگال یکم کره به مرغم زدم تا خشک نشه و اصلا هم خشک نشد اگه دیدین سر رون ها داره می سوزه سریع دورشون یه فویل کوچیک بپیچین درسته که این شکم پره ولی من این روشو دوست دارم و من ندوختمش چون داخلش هم بریون میشه و اصلا بوی بد نمی ده و خیلی هم خوش عطر و خوش طعم میشه وقتی کاملا پخت درش اوردم و داخل شکمش و گوجه پخته شده که پوستشو گرفتم و چند تکه ش کرده بودم گذاشتم (باعث میشه سینه مرغم و که خشک تر از سایر قسمت های مرغه هنگام خوردن نرم باشه) (دوست داشتین یکم جعفری خورد کرده بریزین که من دوست ندارم همین طور آلو پخته شده و زرشک تفت داده شده و رب انار و حتی برنج پخته شده و... که من هیچ کدوم و دوست ندارم و نریختم) وقتی با گوجه مرغ و پرش کردم یک عدد تخم مرغ پخته شده که پوستشو کندم رو گذاشتم در انتهای مرغ که جلوه با مزه ای پیدا میکنه آماده شد و اون قارچ ها رو هم رو کباب پز کبابی کردم و یکم نمک زدم.
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒