2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ی چی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 112 پست
گفتم ما ک شرطی واست نزاشتیم حرفی نزدیم فقط چهار روز باهم حرف زدیم.. ولی میگه ن دیگه همه چی تموم شد& ...

همون بهتر تموم شد راحت زندگی تو کن آدم مغرور پیرت می‌کنه همین هیچی از احساس نمیفهمن من دارم یکیشونو

یعنی دیگه هیچی بهش نگم... ما کلی باهم بودیم..این حق من نبود..من این همه پاش موندم اما اون بخاطر یکم ...

برای همین میگم این رابطه به درد نمیخوره اون الان باید اصرار میکرد هر حرفی رو تحمل میکرد تا بهت برسه وقتی ناز میکنه یعنی این رابطه به درد نمیخوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همون بهتر تموم شد راحت زندگی تو کن آدم مغرور پیرت می‌کنه همین هیچی از احساس نمیفهمن من دارم یکیشونو

ب همین سادگی..پس روزایی ک بخاطرش حروم شد.درسمو ادامه ندادم..سرکار نرفتم

چون دوس نداشت..اما حالا اینجوری بهم گفت..

برای همین میگم این رابطه به درد نمیخوره اون الان باید اصرار میکرد هر حرفی رو تحمل میکرد تا بهت برسه ...

اصلاهیشکی بهش حرفی نزد هیچی ازش نخواستن

فقط میگفت چرا بابات دیر جواب داد 

ب همین سادگی..پس روزایی ک بخاطرش حروم شد.درسمو ادامه ندادم..سرکار نرفتم چون دوس نداشت..اما حالا این ...

نمی‌دونم گلم منم بهترین دانش آموز شهرمون بودم بخاطر شوهرم دانشگاه نرفتم چون گفت خوشم نمیاد خر شدم نرفتم عین چی پشیمونم 

نمی‌دونم گلم منم بهترین دانش آموز شهرمون بودم بخاطر شوهرم دانشگاه نرفتم چون گفت خوشم نمیاد خر شدم نر ...

توروخدا بگید هیچی دیگه بهش نگم..پیام بهش ندم زنگ نزنم..

اخ بخدا من تحمل ندارم😭

توروخدا بگید هیچی دیگه بهش نگم..پیام بهش ندم زنگ نزنم.. اخ بخدا من تحمل ندارم😭

هی سوال میپرسی که شاید یکی بگه زنگ بزن 😁دختر جان شاید الان برات سخت باشه ولی تحمل کن همون اصراری هم که کردی اشتباه بوده به درس و زندگیت برس بهترینها برات اتفاق میفته .چند سالته؟

بعد این همه اسرارم. بهم گفت غرور داشته باش تو باید بهم میگفتی برو ب درک

دیدی گفتم این مردا دنبال دخترایین ک دست نیافتنی ان دم دستی باشیم همین میشه حقمونه هرچی میخوریم از این دل لنتیمونه