azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7070 عنوان چی بگم ب پسره😐دروغ گفتم بهش 250 بازدید | 6 پست تاپیک قبلیمچ بخونین و بگین حالا چی بگم بهش با ای دروغی ک گفتم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام 1400/12/06 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۰۸ عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 1909 کات کنبگو فاميل دورهدوست خانوادگیبلاکش کنبگو دوستم بود همسایه بچگیم بوده عزیز بود براماین همه راه همچین چیزی ناراحتی داره
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7070 کات کن بگو فاميل دوره دوست خانوادگی بلاکش کن بگو دوستم بود همسایه بچگیم بوده عزیز بود برام این ... کات چرا؟ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
فاطمه۰۸ عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 1909 کات چرا؟ اگه نمیتونی جمعش کنی بلاکش کناین همه راه دادم همونو دیدی تو😂
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7070 اگه نمیتونی جمعش کنی بلاکش کن این همه راه دادم همونو دیدی تو😂 😂😂اهااان ،گفتم پدر همکارمه😁میگم،اینکه پیام داده ینی مهمه براش؟🙁پس چرا دوروزه پیام نداده؟ بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
فاطمه۰۸ عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 1909 😂😂اهااان ،گفتم پدر همکارمه😁 میگم،اینکه پیام داده ینی مهمه براش؟🙁پس چرا دوروزه پیام نداده؟ اینکه پیام داده براش مهم نیستچون چیزی ک پروفایل گذاشتی سنگین هر ادمی باسه واونش نشون میده
azpm مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7070 اینکه پیام داده براش مهم نیست چون چیزی ک پروفایل گذاشتی سنگین هر ادمی باسه واونش نشون میده چی بگم والا،ببینم چی میگه و چجور میشه بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام