2777
2789

اره من پارسال تابستون ی ست زیر و رو ازشون گرفتم

شومیز سفید زیر با ی حالت وست چهارخونه رو .

جنسش خوب بود ،فری سایز بود

دقت کن اگه سایزت ۳۶ اینا هست فری سایزا بهت خیلی گشاد میشه بیشتر ب حدودای ۴۰ میخوره، مگر اندازه لباس دقیق گفته باشن با سایز خودت مقایسه کنی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون عزیز جان کیفیتش چطوره اره سایزم ۴۰ هست

خواهش میکنم عزیزم

جنس شومیز داکرون نخ بود ،روییش هم تقریبا نخ البته نخ خالص نه، اینکه بد باشه جنسش و مواد مصنوعی زیاد داشته باشه نه نبود،خوب بود بد نبود

مشکل من با سایزش بود،من بیشتر شومیزو جدا استفاده کردم ی کمربند هم روش میبستم

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ممنون گلم

خواهش میکنم🌺